Azkaban Tutsağı’nın Resimli Özel Baskısından İlk Görüntüler Yayınlandı!

Pottermore, ödüllü çizer Jim Kay‘in hazırladığı ve Bloomsbury’den çıkacak olan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı kitabının resimli özel baskısının kapağı ve kitaptan harika görüntüler yayınladı! 

Bloomsbury ve Scholastic‘in Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (Resimli Özel Baskı) kitabının kapağını yayınlaması üzerine Pottermore de olaya dahil olup kitabın içinde bulunan çizimlerden birkaçını görücüye çıkardı.

Çizimlerini yine ödüllü çizer Jim Kay‘in yaptığı ve tamamı resimli olan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı 2017‘nin kasım ayında satışa çıkacak. Okurlar olarak aşağıda paylaştığımız Severus Snape çizimi gibi Hogwarts profesörlerinin yeni tasvirlerini görecek olabiliriz. Hogwarts şatosunun yeni köşelerini ve de kapağı süsleyen ikonik Hızır Otobüsü‘nün harika ayrıntılarından bahsetmeye gerek bile yok herhalde.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (Resimli Özel Baskı) kitabında toplamda 115 çizim bulunacak ve çıkar çıkmaz da dünya çapında 21 dile çevrilecek.

Harry Potter serisi bu kitabıyla fark edilir bir değişime uğruyor. Hikaye karanlıklaşıyor. Ayrıca Sirius Black ve Profesör Trelawney gibi önemli karakterlerle de tanıştığımız bir kitap. Resimli baskının da bu değişimi Jim Kay’in özgün stiliyle harika bir şekilde hayata geçireceğine kuşkumuz yok.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (Resimli Özel Baskı) ciltli olarak 3 Kasım‘da satışa sunulacak. YKY‘nin de kitap çıkar çıkmaz dilimize kazandıracağına eminiz. Heyecan dorukta!

4 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir