Başrollerini Emma Watson ve Tom Hanks’in Paylaştığı Bilimkurgu Filmi The Circle Geliyor!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birinin yeni çalışanı Mae Holland rolünde Emma Watson’ı göreceğimiz, polisiye-gerilim-bilimkurgu türlerindeki “The Circle” filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Dave Eggers‘ın The Circle adlı eserinden uyarlanan filmde Emma Watson’ın yanı sıra, Oscar ödüllü aktör Tom Hanks (Eamon Bailey rolünde), Star Wars’tan tanıdığımız John Boyega ve Patton Oswalt da rol alıyor. Filmin 2017 yılının nisan ayında gösterime girmesi bekleniyor.

Filmin yönetmeni James Ponsoldt, USA Today gazetesine verdiği röportajda filmin ana hatları ve Emma’nın oynadığı karakterin özellikleri üzerine konuştu:

“Mae, herkes gibi aynı soruları soruyor. Ailesi ile birlikte yaşıyor, sürekli bir anlam arayışında ve mücadelenin içinde, hakkı yenilmiş gibi hissediyor. Sonunda hayallerindeki işe kavuşuyor ancak daha sonra işler garip bir hal almaya başlıyor.”

“Bailey’nin temel düşüncesi ise; bilmek iyidir ancak her şeyi bilmek daha iyidir. Dünya üzerindeki tüm hayat tecrübesinin herkesle paylaşılması gerektiğine inanıyor. Bu hakkın sadece ayrıcalıklı insanlara ya da fiyatını karşılayabilecek insanlara sunulmasından son derece rahatsız. İnsanların tecrübelerinin ve bilgilerinin herkes ile paylaşılabileceği teknolojik gelişmeler ile son derece alakalı. Sınırları zorlayan bir yapısı var, aslında daha çok sınırları yok etmek isteyen de diyebiliriz.

“Mae, süper gücü sayesinde sahte bir ünlüye dönüşse de, son derece doğal, açıklanabilir bir karakter ve hayatındaki her şeyi rahatça konuşabilmek istiyor. Fakat bu nokta neredeyse bir inanç haline dönüşüyor ve onu şöhretin camdan kafesine yerleştiriyor.

“Sürükleyici bir hikaye. Mae’nin yaşadıkları hepimizin başından geçiyor. Bizden biri. Filmi izleyip, sinemadan çıktığınız zaman, kendinize cidden bir bakıp, hayatınızı nasıl yaşadığınızı gözden geçireceksiniz.”

Ülkemizde “Çember” adıyla Türkçeye de çevirilen kitap, geçtiğimiz aylarda Siren Yayınları etiketiyle raflardaki yerini almıştı.

Bir yanda Emma Watson‘ın yeni filmi “Güzel ve Çirkin“i beklerken, diğer yanda da “The Circle” için gün saymaya bekleyebiliriz artık! Sizin bu filmden beklentileriniz neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın!

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir