Beklediğimizden Daha Fazla Harry Potter Filmi Yolda Olabilir

newt scamander

Görünüşe göre Warner Bros., Harry Potter evrenine Engorgio Büyüsü (bir çeşit büyütme büyüsü) yapmaya hazırlanıyor. Den of Geek sitesine göre; şirket, başında pazarlama uzmanı Polly Cochrane’in olduğu bir Harry Potter Evrensel Serisi Geliştirme Takımı oluşturdu.

Bu grubun amaçları arasında Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? gibi çıkmak üzere olan filmlerin koordinasyonu, eğlence parkları ve Pottermore sitesi gibi diğer ürünler bulunuyor. (Ancak bu grup Harry Potter ve Lanetli Çocuk ile çok alakalı görünmüyor.) Warner Bros. tamamen Potter serisini genişletmeye adanmış bir takım oluşturduğuna göre önümüzdeki yıllarda çok daha fazla şey bekleyebilirmişiz gibi görünüyor.

Bu organizasyonda Fantastik Canavarlar’ın ABD ve İngiltere’de 18 Kasım’da çıkacak ilk filminin ve sonraki iki filminin de senaristi olarak Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling de bulunuyor. Warner Bros., Star Wars gibi bir yaklaşım edinip yan filmler çıkarır ve bu üç filmle alakalı diğer lisanslı ürünler üretirse de şaşırmayız, sonuçta hepsi Harry Potter Evrensel Serisi Geliştirme Takımı’nın yönetiminde!

Vay canına, Büyücülük Dünyası gerçekten de genişliyor gibi! Tüm bunlar acaba Çapulcular dönemini esaslı bir şekilde anlatan bir filmle devam edebilir mi dersiniz?

Harry Potter Evrensel Serisi Geliştirme Takımı‘ndan sizin beklentileriniz ne yönde?

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir