Bill Weasley, “Winnie the Pooh” İle Buluşuyor!

bill-weasley-winnie-the-pooh

Evet arkadaşlar, doğru duydunuz. Bill Weasley’miz herkesin en sevdiği ayı olan Winnie the Pooh ile buluştu. Yani tam olarak değil aslında, ancak aktör Domhnall Gleeson yakında gelecek olan çok sevdiğimiz oyuncak ayının yaratıcısı  A.A. Milne’nin yaşamına dayanan biyografik filmin yıldızı olarak belirlendi!

Filmden yayınlanan ilk görüntülerden biri Gleeson’ı İngiliz çocukların sevilen yazarının Will Tilston tarafından canlandırılan oğlu Christopher Robin ile dışarıda güzel bir günün tadını çıkarırken gösteriyor. Şu anda İngiltere’de çekilen filmde aynı zamanda Milne’nin eşi Daphne olarak Margot Robbie de başrollerde yer alıyor.

Adsız A.A. Milne Projesi çalışma başlığı ile bu film Milne ile Christopher Robin arasındaki baba / oğul ilişkisini merkezine alıyor. Christopher Robin’in doldurulmuş oyuncakları Milne’e Ayı Pooh, Piglet, Eeyore ve Tigger ve takımın geri kalan üyelerinin büyülü yaratmasında ilham vermiş. Çocukların kitapları 1. Dünya Savaşı sonrasında İngiltere’yi bir fırtına gibi kasıp kavurdu ancak aynı zamanda da Milne’nin önceki çalışmalarının tamamını da gölgede bıraktı. Ayrıca bu kitaplar tüm dünyanın dikkatini bu ailenin ve yine başka bir Harry Potter oyuncusu Kelly Macdonald (Gri Leydi)  tarafından oynanan dadıları Olive’in üzerine çekti.

domhnall-gleeson-a-a-milne

Filmin önümüzdeki yıl içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Gleeson’ı tekrar beyaz perdede görüp aynı zamanda da çocukluğunuzu yeniden yaşayacağınız için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

domhnall-gleeson-margot-robbie

domhnall-gleeson-winnie-the-pooh

christopher-robin-winnie-the-pooh

Bu da ilginizi çekebilir:

Winnie the Pooh’nun Harry Potter’dan daha mı çok ilgi çekiyor? Haber için buraya tıklayabilirsiniz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir