Bill Weasley’nin Başrolde Oynadığı “Goodbye Christopher Robin”den Son Haberler

Goodbye Christopher Robin filminin ilk posterinin yayınlanalı daha iki hafta olmamışken Winne-the-Pooh‘un yaratıcısı A.A. Milne’in biyografik filminin fragmanı çıktı bile! 

Geçtiğimiz aylarda haberimize taşıdığımız, Bill Weasley ve Helena Ravenclaw rolleriyle aşina olduğumuz oyunculara da ev sahipliği yapan harika bir film geliyor!

MuggleNet‘in haberine göre oyuncu kadrosunda Domhnall Gleeson (Bill Weasley), Margot Robbie ve Kelly MacDonald’ın da (Helena Ravenclaw – Ölüm Yadigarları Bölüm 2) yer aldığı film, Winne-the-Pooh yazarı A.A. Milne ve oğlunun çocukken beraber oynadıkları bir oyunun uluslararası başarı elde etmesini işlemekte.

Fragman 1. Dünya Savaşı’ndan şiddet dolu sahnelerle açılıyor ancak hemen ardından Milne’in evine ve 1920’lerin İngiltere’sinden güzel karelere götürüyor bizi. Fragman, sevilen karakter Dadı Olive’i canlandıran Macdonald tarafından seslendiriliyor. Fragmanın genel havası Winnie-the-Pooh’nun küçük yaşta okuyucular için yarattığı mutluluk ve sakinlik hissini uyandırıyor.

Ancak kitabın şöhreti aileyi, özellikle de Christopher’ın kendisini, ünlüler dünyasına sürükledikten sonra Milne ve oğlunun arasındaki ilişkinin birbirleriyle konuşmayacak konuma geldiğini göremiyoruz. The Imitation Game filminde genç Alan Turing rolünde hatırlayacağınız Alex Lawther, yetişkin Christopher Robin rolüne getirildi – bu da filmin Milne ailesinin ileriki yaşamlarından kesitler gösterebileceği anlamına geliyor.

İyi haberler fragmanla bitmedi! Filmin vizyona giriş tarihleri İngiltere’de 29 Eylül 2017, Amerika’da 13 Ekim 2017 olarak duyuruldu. Türkiye’deki yayın tarihi ile ilgili henüz bir haber yok. Umarız çok geçmeden haberini alırız çünkü fragman yeterince ilgimizi çekti.

Peki siz fragmanı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: MuggleNet

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir