Bu Büyü Kitabı Harry Potter Evreni İçin Bile Fazla “Sihirli” ya da… Teknolojik mi Demeli?

buyulu kalem

Ne var yani Cadılar Bayramı‘nı pek de kutlamıyorsak? Tüm bu sihirli atmosferden uzak kalmamız gerekmiyor ya! Bu büyü kitabını mutlaka görmek isteyeceksiniz!

Cadılar Bayramı partisine hazırlanmaya başlamak için çok mu erken (ya da geç)? Tabii ki de değil. Hiç değilse bile büyülü eşya sipariş etmeniz için daha çok zamanınız var demektir (olmadı gelecek seneye artık). İşte tüm büyüleri kendi kendine yazıyormuşçasına hareket halinde tüy kalemi olan canlandırılmış büyü kitabı bunlardan biri!

Bu eğlenceli eşyanın arkasında yatan gerçek büyü ise üçlü ince pil barındıran ve tüy kalemin dik durmasını ve eski bir yazı yazıyormuş gibi hareket etmesini sağlayan bir sistem!

Bu kitap aynı zamanda içeriden ışık vermekte ve doğaüstü efekt havası katan ürkütücü sesler çıkartmakta. Davetlilerinize bu kitabı hiç kimsenin gitmediği Dover sokaktaki o ürpertici mahzende bulduğunuzu ve kesinlikle internet üzerinden satışa sunulmadığını söyleyin yeter. Ve onları eğer boş bardaklarını mutfağa geri getirmezlerse bu kalın kitabın nasıl bir intikam büyüsü yapabileceği konusunda uyarmayı unutmayın.

Hadi gelin büyülü kitap hakkında hazırlanmış aşağıdaki videoya hep beraber göz atalım!

Sizler bu kitabı nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Gizmodo

Site Yorumları
1 Yorum