Bu Köpek Gerçekten de Ev Cini Dobby’ye Benziyor!

dobbyler

Görünüşe göre sevgili ev cinimiz Dobby evlatlık edinme sürecinde. Evet, doğru duydunuz! Dobby isimli bu Çivava türü köpek ev cinimiz Dobby ile olan çarpıcı benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu minicik köpek tıpkı Dobby gibi kocaman kulaklara ve iri badem gözlere sahip. Ayrıca yakın zamanda da bir eve ihtiyacı var.

Asıl ismi Kendall olan bu köpeğe Dogs Trust (İngiltere’nin köpeklere yardım eden en büyük hayır kuruluşu) çalışanları ömürlük yuva sağlayabilecek Harry Potter hayranı gönüllü bir aile bulmak umuduyla Dobby lakabını takmış.

Hepimizin bildiği gibi Dobby, Harry tarafından özgür bırakılana kadar Malfoylara hizmet etmiş ele avuca sığmayan afacan bir ev ciniydi.

Kendall sadece birkaç haftadır merkezdeymiş ve gelir gelmez çalışanların dikkatini üzerine çekmeyi başarmış. Ayrıca yine bir Çivava olan yol arkadaşı Winky ile birlikte gelmiş merkeze.

“Dobby” sadık ve eğlenceli bir karakter olarak tanımlanıyor ve gideceği her evi anında neşelendireceğe benziyor. Ayrıca muhteşem bir dost olacağına dair de hiç şüphe yok.

Merkezin müdürü Nicki Barrow, “Kendall söz konusu yeni arkadaş edinmek olunca gerçek bir büyücüye dönüşebilen çok sevimli bir kız. Buradaki bakıcılarından o kadar çok sevgi ve sempati kazandı ki hala nasıl oldu da ona mükemmel bir yuva bulunamadı şaşırıyoruz. Dobby’yle olan benzerliği inanılmaz, adeta onun görsel ikizi. O kadar sadık o kadar eğlenceli bir karakter ki harika bir evcil hayvan olacağından şüphemiz yok. Dobby’yi burada çok seviyoruz ama onun hak ettiği sevgiyi bulabileceği yeni bir yuvaya gittiğini görmekten başka hiçbir şey de bizi mutlu edemez.” diyerek Kendall yani Dobby hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Umuyoruz ki Dobby kendisini çok sevecek harika ailesine bir an önce kavuşur!

Harry-Potter-Deathly-Hallows-movie-image

Kaynak: Hypun