Colin Farrell’ın Canlandırdığı “Graves” Fantastik Canavarlar’ın Sonraki Filmlerinde Olacak mı?

graves-colin-farrell

Fantastik Canavarlar‘daki ana karakterlerden biri hakkında, filmi izleyen herkesin aklını kurcalayan bir soru var. Şu Percival Graves meselesi…

Haberin devamı filmi henüz izlememiş olan dostlarımız için spoiler içermektedir.

SnitchSeeker, yapımcı David Heyman ile Gellert Grindelwald, Percival Graves’in (Colin Farrell) yerine geçtiğinde, gerçek Graves’e ne olduğu hakkında bir söyleşi yaptı. Tüm dedikoduları, teorileri ve konuşulanları bir kenara bırakarak Heyman’ın söyleyeceklerini hep birlikte dinleyelim.

SnitchSeeker: Gerçek Graves diye biri var mı? Gerçek Graves’e ne oldu?
David Heyman:
 İyi soru. Aslında ben de merak ediyordum ama henüz birçok insan bu durumun farkına varamadı. Evet, gerçek Graves var. Ve evet, birileri onun yerine geçmek için çok özlü iksir kullandı. Hikayenin sonunda ne olur bilemiyorum ama Graves gerçekten var. O sahneyi çekmedik, çok özlü iksir sahnesi de çekmedik. Konuya ortadan girdik.

SnitchSeeker: Graves’i ilerleyen bölümlerde görecek miyiz?
Heyman:
 Şüpheliyim.

SnitchSeeker: Kaderi biraz dördüncü kitaptaki Crouch ve Moody’e mi benziyor?
Heyman:
 Evet.

SnitchSeeker: O zaman Colin Farrel da seriye geri dönmeyecek diyebilir miyiz?
Heyman:
 Şu an için Colin’in seriye dönmesi için bir plan yok.

İlk filme doyamayanlar Rowling’in film için hazırladığı senaryo metnini sipariş edebilirler. Unutulmaması gereken nokta, bu metin Rowling’in yazdığı ve oyuncuların çekimde kullandığı orijinal metin olmamakla birlikte, filmin son haline en yakın düzenleme. Kısaca filmde gördüğünüz her şey metinde mevcut.

Colin Farrel‘ın harika oyunculuğunu sonraki filmlerde göremeyecek olmamız sizleri de biraz üzmedi mi? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir