Daniel Radcliffe “Harry Potter” Rolüyle Geri mi Dönüyor?

daniel radcliffe

Daniel Radcliffe 2001’de çıkan Harry Potter ve Felsefe Taşı’ndan 2011 yılında çıkan Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2’ye kadar hayatının on yılını Sağ Kalan Çocuk rolüyle geçirdi. Şimdi Londra sahnesinde Lanetli Çocuk oynanırken ve Fantastik Canavarlar Nelerdir filmi sonbaharda vizyona girmeye hazırlanırken, Potter hayranları için Rowling’in büyülü dünyasında daha göreceğimiz çok şey var ve Daniel Radcliffe de daha fazlası için geri dönebileceğinin sinyallerini verdi!

Harry Potter ile ilgili ne yapılırsa yapılsın Daniel Radcliffe her zaman serinin yüzü olmaya devam edecek. Kendisi Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2’den sonra kariyerine başka projelerle devam etse de, bildiğimiz gibi Rowling hala büyülü dünyasının perdelerini aralamaya devam ediyor. İngiltere’deki RadioTimes’a verdiği bir röportajda Radcliffe, gelecekte bu fikre açık olduğunun sinyallerini vererek hayranlarını ümitlendirse de, şu anda böyle bir şey düşünmediğini belirtti.

“Bu biraz da senaryoya bağlı. Çok olağandışı şartlar olması gerekiyor. Ama eminim Harrison Ford da Han Solo rolü hakkında aynı şeyi söylemiştir ve bakın şimdi neler oldu! Yani şimdilik, ‘Hayır’ diyorum ama gelecek için de açık kapı bırakıyorum.”

Daniel_Radcliffe-HP

Zaten halihazırda Radcliffe’in rolüne dönmesini gerektirecek bir proje de yok, ama yaptığı açıklama biz ölümüne Pottercılar için gayet tatmin edici. Radcliffe ve Harry Potter ikilisinde olduğu gibi bir rolle özdeşleşen aktörler genelde o rolden uzaklaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Radcliffe’in de Harry Potter dışında gayet başarılı bir oyunculuk kariyeri olmasına rağmen kendisi her zaman hayranlarını kucakladı ve bulunduğu noktaya gelmesinde bu rolün etkisini hep hatırladığını bizlere gösterdi.

now-you-see-me-2-02

Büyücülük işinden elini eteğini tam olarak çekmeyen Radcliffe, 2013’te bir grup ilizyonisti anlatan başarılı filmin devamı Now You See Me 2’de rol aldı – ama Mirror’a göre kendisine söylenene kadar işin ironisini fark etmediğini söyledi.

“Bana, ‘Şimdi yine sana büyüyle ilgili bir sürü şey soracaklar,’ dediler. Ben de, ‘Kahretsin, galiba öyle.’ dedim. Eğer insanlar bir benzerlik görmek istiyorlarsa göreceklerdir. Biraz daha dikkat etmeliyim sanırım ama Now You See Me 2 benim için farklı türde bir roldü. Hiçbir filmde böyle bir rol üstlenmemiştim ve işin büyüyle olan bağlantısını pek düşünmemiştim.”

Bu arada J.K Rowling de daha Harry Potter’la işinin bitmediğini gösteriyor. Lanetli Çocuk ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? gibi projelerle yoluna devam ediyor. Kendisi bu dünyanın bekçisi ve eğer böyle devam ederse Radcliffe’in gelecekte bir noktada bir filmde oynama şansı gayet yüksek.

secmen-sapka-harry-potter

Neden yeni projeler diyoruz? Daha önceki haberimize göz atın: Beklediğimizden Daha Fazla Harry Potter Filmi Yolda Olabilir

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir