Daniel Radcliffe, Harry Potter’dan Kazandığı Serveti Neredeyse Hiç Harcamadığını Söyledi

daniel-radcliffe

Harry Potter karakterini oynayarak hepimizin kalbini fetheden oyuncu Daniel Radcliffe zamanında birkaç Quidditch maçı kazanmış olabilir ama açıkladığına göre, servetinden neredeyse hiç harcamıyormuş…

Birçok insanın çılgınlar gibi harcayacağı bir miktar olan 75 milyon Euro kazanmış olsa da 27 yaşındaki oyuncu şöyle bir açıklama yaptı:

“Paramla gerçekten bir şey yapmıyorum. Param için çok minnettarım, çünkü paranızın olması demek para hakkında bir endişenizin olmaması demek ki bu çok güzel bir özgürlük. Ayrıca bu bana kariyer olarak da inanılmaz bir özgürlük sağlıyor.”

Aktörün serveti, 2001’de Quidditch oynayan 11 yaşında bir Hogwarts öğrencisi olan Potter’ı canlandırdığından beri birikmeye devam etti. Yedi tane daha film ve sayamayacağımız kadar milyonlardan sonra Daniel dünyada en çok tanınan insanlardan biri olsa da hem şöhretin hem de paranın kendisini etkilemesine izin vermedi. Gerçekleştirdiği her projeden çok fazla para kazanmasına gerek kalmayan Daniel; The Woman In Black, Kill Your Darlings ve Horns gibi bağımsız filmlere odaklanabildi.

“Kariyerim boyunca beni takip eden insanlar için, hayatımın geri kalanında kötü filmlerden çok fazla para kazanmaktansa, ilgilenecekleri tarzda bir şey vermek istiyorum.”

Alkolle bir mücadele veren Daniel, şimdi bir alkol karşıtı. Sanatsal filmler çekmediğinde ise Londra ve New York arasında üç yıllık kız arkadaşı 31 yaşındaki Amerikan oyuncu Erin Darke ile zaman geçiriyor. Hayatı ve kariyeri hakkında da oldukça düşünceli.

“Son olarak, spot ışıkları altında büyümenin en zor tarafı, uyuşturucu gibi şeylere kolay erişim hakkında değil, sizi kötülüğe teşvik eden bu dünya. Zor olan, kim olduğunuzu çözmeye çalışırken, herkesin hakkınızda halihazırda edindiği fikirlerle karşı karşıya kalmak. Özellikle genç yaşta ünlü olduğunuzda, bence ünden bağımsız ve ünü kimliğinizin bir parçası saymadan kim olduğunuzu anlamaya çalışmak çok önemli, çünkü ün gidecektir. Şöhret sonsuza kadar sürmez. Kimse için.”

Kameranın önünde olduğu anların en mutlu anlar olduğunu söyleyerek ekledi:

“Eğer birisi bana yarın gelip ‘Bir daha sete asla gitmeyeceksin,’ dese, hayatımın geri kalanında ne yapacağımı gerçekten bilemem. Düzenli olarak film setlerinde olmadan hayatım nasıl olur bilmiyorum. Delirirdim. İşini seven sayılı insanlardan biriyim.”

Bu dünyayı nasıl terk etmek istediğini sorunca ise şöyle dedi:

“İdeal olarak bir film setinde. Birinin gününü mahvederdim. Birden şöyle derlerdi: ‘Dan kamerin önünde birden öldü; dublörünü getirmemiz gerekiyor.’”

Daniel yeni filmi Imperium’da bir Neo-Nazi olarak gizli görev yapan bir FBI ajanını canlandırıyor. Bu film için saçlarını kazıtması ve bir gamalı haç dövmesine katlanması gerekti – Daniel bu dövmenin her gün makyajda yapılmasını garip buluyormuş. Daniel, gelecek yıl yoğun programı izin verdiğinde biraz yazmak istiyor.

harry-potter

Parasını Nelere Harcayabilirdi?

  • Gezici bir kamp aracına – belki de Dumbledoremobil
  • Bir Ford Ron-deo’ya
  • 9 ¾ platform bir ayakkabıyla daha uzun görünmeye
  • Voldemort’a bir burun almaya
  • Gerçek bir şatoya yatırım yapmaya

Diğer Yıldızlar Neler Yapıyor?

emma-watson

İsim: Emma Watson

Yaş: 26

Kimi oynadı: Hermione Granger

Tahmini değeri: 53 milyon Euro

Ne aldı: Sanat eserleri ve Londra’dan 3 milyon Euro değerinde bir ev

Özgeçmiş: ABD’de Sarmaşık Birliği Üniversitelerinden biri olan Brown’da İngiliz Edebiyatı diploması aldı, Burberry için modellik yaptı, BM’de konuşmacılık yaptı ve birçok filmde başrol oynadı

rupert-grint

İsim: Rupert Grint

Yaş: 28

Kimi oynadı: Ron Weasley

Tahmini değeri: 38 milyon Euro

Ne aldı: Butik otel, hoverkraft, dondurma karavanı ve su bisikleti

Özgeçmiş: Moonwalkers ve Cherrybomb isimli sade filmlerde oynadı ve Snatch and Sicknote isimli TV serisinde rol aldı

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir