Daniel Radcliffe’ın Yeni Filmi ve Rol Arkadaşı Belli Oldu!

daniel-radcliffe-zachary-quinto-fc

Harry Potter kariyerinden sonra yeni filmlerde görmeye alışık olduğumuz Daniel Radcliffe, bu sefer başka bir projeye katılıyor. Filmin adı ise We Do Not Forget (Unutmayız). Filmde ise Daniel, Zachary Quinto ile birlikte rol alacak. Haberin detaylarına Muggle.Net aracılığıyla hep birlikte bakalım!

Daniel Radcliffe’ı son filmi Imperium’da gizli bir ajan olarak görmüştük. Şimdiyse, yeni projesinin taslak detayları açığa çıktı. Şimdilik We Do Not Forget isimli filmde Daniel’i bir başka gerçek hikayede oynarken göreceğiz. Hikayenin kaynağı ‘hacktivist’ organizasyon Anonymous ve Meksika uyuşturucu karteli Los Zetas arasındaki gerçek bir savaş.

Daniel, son Strak Trek filmlerinden Spock ve Heroes dizisinden Sylar olarak bilinen Zachary Quinto ile birlikte rol alacak. Filmin senaryosu Zech Helm tarafından yazılacak. Deadline sitesi ise filme aktarılan hikaye hakkında biraz daha bilgi sunuyor:

Söylentilere göre, Anonymous adlı grup  Zeta üyeleri ve onların iş bilgileriyle alakalı Meksika Devleti’ne ait 25.000 adet e-postayı açığa çıkardı. Organizasyon, üyelerinden biri kartel tarafından kaçırılınca belgeleri kamuoyuna sunmakla tehdit etti. Alınan karar yüzünden Anonymous üyeleri güçlü karteli kızdırdı; içten içe,  gruba ithaf edilen zorbalık seviyesini düşünürsek anlaşılabilirdi. Kartel güvenlik uzmanlarını hackerları bulmak için kiraladı ve kimliği açığa çıkanı öldüreceğini belirtti. Hackleme çalışmaları, #OpCartel olarak adlandırılıyordu, askıya alındı ve bazı bilgiler işin ne kadar ciddiye gittiğini gösterdi.

Film hakkında daha fazla detay bulunmazken, Daniel’in rolü hakkında daha fazla bilgiyi öğrenmeyi heyecanla bekliyoruz!

Konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daniel’i oynarken görmek isteyeceğiniz tipte bir film mi? Düşüncelerinizi bizle paylaşmayı unutmayın!

3 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir