Eddie Redmayne, “Early Man” Adlı Animasyonda Bir Mağara Adamını Canlandıracak!

Eddie-Redmayne-Early-Man

Eddie Redmayne (Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerelerde Bulunurlar? filmlerinin Newt Scamander‘ı) “Early Man” adlı animasyon filminde Dug isminde bir mağara adamını canlandıracak.

Oscar Ödüllü animasyon filmi Wallace and Gromit‘in yaratıcısı Nick ParkAardman Animation ve Studio Canal Mağara Adamı Dave‘i hayata geçirmeye çalışıyorlar. Metro Haber Ajansı bu konu hakkında şöyle diyor:

İşte Eddie Redmayne’in canlandırdığı Dug’a, muazzam Bronz Çağı’na karşın kabilesini birleştiren gözü pek bir mağara adamına ilk bakışımız.

Ve evet, kendisi kilden bir figür!

Eddie; Nick Park, Aardman Animation ve Studio Canal’a en son maceraları, Early Man‘de çalışmak için katıldı. Bu iş Oscarlı Wallace and Gromit: The Curse Of The Were-Rabbit‘ten beri Nick Park’ın ilk uzun metraj filmi olacak.

“Eddie ile çalışmanın neşesi bir yana, becerikliliği ve tükenmeyen enerjisi yeni karakterimi hayata geçirmede çok yardımcı oldu,” diyor Nick.

“Dug’ın arsız cazibesini, eğlencesini ve cesur zekâsını kendinde topluyor ve eminim ki Dug’ın yardımcısı Hognob ile de harika geçinecek.”

dug the caveman-1

Fantastik Canavalar şu anda post prodüksiyonda ve aktörleri çoktan şöhreti yakalayıp yeni işlere giriştiler bile. Eddie Redmayne‘i şimdiden çok sevmeye başladık ve kasımda vizyona girecek olan Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerelerde Bulunurlar filminde görmeyi de dört gözle bekliyoruz.

dug-2

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir