Emma Watson ve Emma Thompson “Red Nose Günü”ne Destek Verdiler

emma_watson

26 Mayıs’ta Emma Watson, Emma Thompson ve birkaç ünlü isim Red Nose Günü için komik yanlarını ortaya çıkarttılar. Red Nose Günü’nün amacı, komediyi kullanarak fakirlik içerisinde yaşayan çocuklara yardım toplamak. Sevgili Hermione Granger’ımız ve Profesör Trelawney’nin de bulunduğu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Projeye destek veren isimler arasında Watson ve Thompson‘ın yanı sıra Ellen Degeneres, Julianne Moore, Will Ferrell ve Zac Efron gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Red Nose Günü, bir İngiliz projesi olarak başlasa da, bu sene Amerika Birleşik Devletleri ikinci kez katılımda bulunuyor. 26 Mayıs’ta komedi skeçleri, müzikal performanslar ve kısa filmlerin bulunduğu bir televizyon şovu gerçekleştirildi. Kısa filmlerde Amerika’da ve dünyanın başka yerlerinde fakirlikten etkilenen çocukların hayatı anlatıldı. Şovdan sonra birçok ünlü sosyal medya hesaplarında komik paylaşımlarda bulunarak desteklerine devam ettiler. Emma Watson da desteğini göstermek için Instagram hesabında aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Screen Shot 2016-05-30 at 14.30.06

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir