Emma Watson’dan Evde Ders Çalışan Hayranına Hayat Öpücüğü!

Emma Watson'dan Evde Ders Çalışan Hayranına Hayat Öpücüğü!

Geçtiğimiz günlerde, Emma Watson evde mutsuz bir şekilde ders çalışan bir hayranına yaptığı minik jestle, bir kez daha ne kadar harika bir insan olduğunu kanıtladı!

Hermione‘nin tam bir inek olduğunu söylersek kimse karşı çıkamaz herhalde. Elbette bu ‘zeki değil’ anlamına gelmiyor. Belki de kendisi bu kadar zeki olduğu için günün her saatini öğrenmekle geçiriyor. Eh, döneminin en iyi cadısı olmak kolay değil!

Hermione‘nin karakteri de Emma Watson‘a işlemiş gibi görünüyor. Bunun örneklerini hayatında çokça görmüştük zaten. İki hafta önce de bir hayranı ile görüntülü konuşurken ona çok çalışmasını öğütlemekten kaçınmayarak bu örneklere yenisini ekledi. Hayranın annesi Emma Watson‘a rastladığında hemen ders çalışmakta olan kızını arayarak ona göstermiş. Gelin bu şahane olayın geri kalanını o hayranın ağzından dinleyelim:

https://www.facebook.com/kiarzterz/posts/1064787740321772

“Biyoloji sınavına çalışıyordum da annem arkasında duran Emma Watson’ı göstermek için aradı, sonra yaklaştı ve Emma’ya kibarca kameradaki bana selam söyleyebilir mi diye sordu. Emma oldukça kibar ve tatlıydı.

ANNEM: Selam, sizden bir iyilik isteyebilir miyim? Kızıma bir selam söyleyebilir misiniz lütfen? Sizi görmek istiyordu ancak evde ders çalışıyor.

EMMA: Elbette! Selam! Sıkı çalış!

AMAN TANRIM, NEFES ALAMIYORUM

Çalışmak için harika motivasyon.”

Emma Watson yaptığı bu minik konuşma ile Kiara‘ya hayatının gününü yaşatmış gibi görünüyor. Şu an evde ders çalışmakta olan gençler, siz de Emma Watson‘ı dinleyin! Evren için kısacık şu hayatta okunacak, öğrenilecek o kadar çok şey var ki!

Peki ya böyle bir an sizin başınıza gelse? Tepkiniz nasıl olurdu? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
8 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir