Fantastik Canavarlar 2’de Hogwarts’ı Gerçekten de Görecek Gibiyiz!

Geçtiğimiz günlerde Fantastik Canavarlar serisinin ikinci filmi hakkında kısa bir video yayınlandı. Video filmin konusu hakkında pek bilgi vermese de, seti ve çevresini bizlere göstererek çeşitli tartışmaları da yanında getirdi!

Aslında FantastikCanavarlar.com takipçileri bu haberin geleceğini daha önceden biliyordu. Videoda gördüklerimiz ise bizleri hiç şaşırtmadı. Görüldüğü üzere set İngiltere’deki Lacock Abbey etrafında kurulmuş durumda. Bu yapı daha önceki Harry Potter filmlerindeki özellikle Hogwarts’taki koridor sahnelerinin çekilmesi için kullanılmıştı. Eh, doğal olarak hayranlar da serinin ikinci filminde Hogwarts’ı göreceğimiz ve belki de filmin büyük kısmının orada geçeceği hakkında tartışmalara başladı.

Şunu belirtmek isteriz ki bu video Fantastik Canavarlar serisi ile ilgili resmi bir şey ifade etmiyor. Belki de videoyu çeken kişi setin Fantastik Canavarlar 2 filmi için olduğuna dair kesin bir şeyler biliyordu ancak şu an için bu bilgi net değil.

Yapımcı David Heyman daha önceki röportajlarda Hogwarts‘ın serinin beş filminden birinde veya bir kaçında görünebileceğine dair bir ipucu vermişti. Buna Jude Law‘ın rol aldığı Dumbledore ve Newt ile Leta’nın genç hallerini oynamak için çağrılan oyuncuları da eklediğimizde herkesin çok sevdiği bu muhteşem büyücülük okulunu bir kez daha büyük ekranlarda görme ihtimalimiz artıyor!

Bunun resmi kanallarca onaylanana kadar sadece bir dedikodu olarak kalacağını tekrar hatırlatalım. Yine de insan heyecanlanmadan edemiyor!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir