Fantastik Canavarlar 2’de Tanıdık Bir Yüzü, Belki de Albus Dumbledore’u Göreceğiz!

albus-dumbledore-fc

Yönetmen David Yates, 2018 yılında çıkacak olan ve yine kendisinin yöneteceği ikinci ‘Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?’ filminde tanıdık bir Harry Potter karakterinin geri döneceğini söyledi. Ve ister inanın, ister inanmayın; tüm oklar Albus Dumbledore‘u gösteriyor!

David Yates, Reuters‘e şunları söyledi:

Önceki filmlerde tanıdığımız ve sevdiğimiz karakterlerden bazılarının döneceğinden bahsediliyor ancak bunlardan sadece kısaca konuşuyoruz. Sonraki filmde, ikinci bölümde, bu karakterlerden biri ile çok önemli bir şekilde tanışma şansımız var. Hatırladığımızdan çok daha genç olsa da dönecek.

Bir önceki Fantastik Canavarlar fragmanında zaten Newt Scamander Hogwarts’tan atıldıktan sonra Profesör Dumbledore’un onu desteklediği açıklanmıştı. Yeni filmde geçmesi beklenen söz konusu ‘tanıdık’ karakterin gerçekten Dumbledore olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Ancak eğer karşımıza Dumbledore çıkacaksa kendisini Harry Potter serisinde olduğundan 70 yaş daha genç göreceğiz demektir!

Dumbledore’u, ya da bu bilmediğimiz karakteri, oynayacak oyuncu henüz duyurulmadı. Eğer bu karakter Dumbledore ise, 75 yaşındaki Sir Michael Gambon, 1926-1927 yıllarında 45 yaşındaki bir Biçim Değiştirme Profesörü’nü oynamak üzere geri dönüp dönmeyeceği biraz şüpheli gözüküyor!

Yine de Harry Potter filmlerinden tanıdık bir ismi yeniden görme ihtimali hepimizi heyecanlandırdı! Peki siz Fantastik Canavarlar‘da eski kadrodan kimi görmeyi dilerdiniz?

7 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir