Fantastik Canavarlar 2’den Belli Olan Diğer Karakterler

Fantastik Canavarlar‘ın ikinci filmi için yeni karakterler duyurulmaya başladı. Nicholas Flamel ismini duyar duymaz sizlere haber vermiştik. Yeni isimler arasında sadece Flamel yok elbette. Gelin ikinci filmde hangi yeni karakterlere şahitlik edeceğiz, hep birlikte göz atalım!

Şimdilik birkaç isim görücüye çıkmış durumda. Bu kişilerin soyadları serinin hayranlarına çok tanıdık gelecektir.

Wolf Roth

Aktör Wolf Roth filmde Spielman adlı karakteri canlandırıyor. Ailesi İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanya’dan göç eden oyuncu eğitimini Bremen‘de tamamlayarak tiyatro ve sinema hayatına kendini adamış bir isim.

Call the Midwife‘ın yıldızlarından Victoria Yeates‘i Bunty adlı karakteri canlandırırken göreceğiz.

Victoria Yeates

Derek Riddell‘ı Torquil Travers karakterinde göreceğiz. Doctor Who hayranları Riddell‘ı hatırlayabilirler çünkü dizide misafir oyuncu olarak yer almıştı. Ancak İskoç aktör en çok Channel 4’daki No Angels dizisindeki Dr. Jamie Patterson rolüyle tanınıyor.

Derek Riddell

Daha çok televizyon dizileriyle ünlü olan Fransız aktör Poppy Corby-Tuech bu filmde Rosier karakterini canlandıracak.

Poppy Corby-Tuech

Son olarak da Cornell S. John ise Arnold Guzman adlı karakteri canlandırırken göreceğiz. Cornell S. John da 1999’dan beri televizyonda baş gösteren ünlü oyunculardan biri.

Bu karakterlerden ikisi bizlere tanıdık geliyor: Travers ve Rosier. Harry Potter serisinden hatırlarsanız bu karakterler birer Ölüm Yiyen olarak Lord Voldemort‘a hizmet ediyorlardı.

Komedyen ve aktör Jessica Williams ve The Daily Show ile tanınan Fiona Glascott da oyuncu kadrosu içinde yer alıyor, ancak hangi rollerde oldukları daha açıklanmış değil.

Bu karakterlerin hikayede nasıl bir önemi olacak, neler yapacaklar çok merak ediyoruz!

Nicolas Flames rolünde göreceğimiz Brontis Jodorowsky’ye dair detaylı haberimiz için buraya tıklayabilirsiniz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir