Fantastik Canavarlar 2’nin Adı Açıklandı: “Grindelwald’ın Suçları”

Bugün Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?”ın vizyona girdiği günün yıl dönümü. Bu özel günde, Warner Bros. serinin devam filminin adını bizlerle paylaşmış oldu! The Crimes of Grindelwald (Grindelwald’ın Suçları) adlı filmin başlığı ve yayınlanan kısa video hepimizi heyecanlandırmaya yetti.

Gelecek sene bugün vizyona girmesi planlanan filmden yayınlanan kısa videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni filmde Johnny Depp‘in canlandırdığı Gellert Grindelwald‘ın etkin rol oynayacağını ve Avrupa’yı birbirine katmaya devam edeceğini zaten biliyorduk. Ancak filmin başlığında da onu görmek gerçekten de başka bir heyecan.

Ayrıca Jude Law‘ın canlandırdığı Albus Dumbledore‘u da videonun en sağında görüyoruz. Dikkatimizi çeken bir başka detaysa Ezra Miller‘ın canlandırdığı Credence Barebone‘un hâlâ hayatta olması. Ve bir başka heyecan verici karakterse Newt’in kardeşi Theseus Scamander. O da afişin tam ortasında. Hemen solundaysa Leta Lestrange rolüyle kısacık da olsa tanıdığımız Zoë Kravitz var.

Jude Law, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoë Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol ve Johnny Depp. (Görsele tıklayarak büyütebilirsiniz.)

Fantastik Canavarlar 2‘nin New York, Paris ve Londra’da geçeceğini biliyoruz. 16 Kasım 2018 için şimdiden bekleyişe geçtik bile!

“Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” Hakkında Şimdilik Bildiğimiz Her Şey için tıklayın!

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir