“Fantastik Canavarlar” Filminden Yeni Afiş!

fantastik-canavarlar-yeni-afis-ust

Eminiz hepiniz bugün, 23 Temmuz, San Diego’da yer alacak Comic-Con’da Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar panelinde önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan filmle alakalı neler olacak, neler söylenecek merakla bekliyorsunuz. Ancak biz paneli ve panelde açıklanacak herhangi bir Fantastik Canavarlar haberini beklerken film için yeni bir afiş yayınlandı!

Afişte Newt Scamander (Eddie Redmayne)’ın arkasına dönüp kameraya baktığı boydan bir fotoğrafını görüyoruz. Bunun yanında Queenie (Alison Sudol), Tina (Katherine Waterston), Jacob (Dan Fogler) ve Graves (Colin Farrell)’ı içeren diğer karakterlerin de yüzleri var çalışmada. MinaLima tarafından tasarlamış bu çalışma 1920’lerin bariz etkileri gösteriyor bize ve afişin üst kısmında görüldüğü gibi MACUSA logosuna sahip.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar Comic-Con paneli bugün, 23 Temmuz, gerçekleşiyor. Ayrıca Fantastik Hayranlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar  isimli bir hayran paneli de olacak. Yeni Fantastik Canavarlar Funko POP!  figürlerinin de  bu sene Comic-Con’da satışa sunulacağını hatırlatalım bu arada.

Panelden son haberleri, olası fragman veya klipleri sizlerle ilk elden paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz!

Yeni Fantastik Canavarlar afişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorum olarak bizimle paylaşmaktan çekinmeyin!

fantastik-canavarlar-yeni-afis

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir