Fantastik Canavarlar Filmini Anlatacak Kitaptan Yeni Görüntüler Geldi!

fantastik-canavarlar-film-kitabi

Fantastik Canavarlar‘ın vizyona girdikten hemen sonraki gün satışa çıkacak Fantastic Beasts and Where to Find Them: Newt Scamander: A Movie Scrapbook adlı albümden film ile alakalı renkli görüntüler yayınlandı!

Set görüntülerine aşina olduğumuzdan bunlar arasından en dikkat çekici olan pembe ve pofuduk yaratık; Fwooper oldu. Yaratığımızın memleketi Afrika. Kendisi çok tatlı görünebilir lakin şakıması dinleyenleri delirtebiliyor.

Bu kuş hakkında daha önceden Rowling’in anlatımlarına ya da çizimlerine denk gelmiş olabilirsiniz ancak filmde gösterilecek olan şey tam olarak aşağıdaki fotoğraftaki olacak. Ayrıca logomuzu süsleyen Fwooper’ı hem filmde hem de bu kitapta görmek bizi çok mutlu etti. (Detaylar ve sitemize özel çizim için buraya tıklayabilirsiniz.)

Newt Scamander ile Tina Goldstein‘ın The Blind Pig barındaki fotoğrafları, Newt ve Jacob Kowalski’nin Manhattan’da bekledikleri bir fotoğraf ve Newt’in kalabalığın ortasında durup muhtemelen Mary Lou Barebone’un büyücü karşıtı konuşmasını dinlediği bir fotoğraf. Ve bir de 1926 Newy York’unun geniş çekim bir fotoğrafı. Aşağıda görebileceğiniz fotoğraflar işte bunlar.

normal_image1-155

normal_image4-65-1

normal_image2-103

normal_image3-80

Sizler ne hissedersiniz bu küçük haber bilmiyoruz ancak biz, yayınlanan her küçük haber ile, eski Harry Potter heyecanını yaşar olduk. Film için heyecan dorukta!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir