Fantastik Canavarlar Filmlerinde Potter Karakterlerinin Gençliklerini Görebiliriz!

Albus-Dumbledore-fc

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmlerinde Harry Potter’da izlediğimiz karakterlerin gençliklerini görme ihtimalimiz varmış!

‘En sevdiğiniz karakterlerden bahsedildiğini duyacaksınız, hatta bu süreçte onların gençlikleriyle tanışma şansını da yakalayabilirsiniz.’

Eğer aranızda Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminde Harry Potter karakterlerine değinilmeyeceğini düşünüp üzülen varsa içiniz rahat etsin zira film ekibi, iki filmi mümkün olduğunca birbirine bağlamayı planlıyor.

MTV ile yapılan bir röportajda, Fantastik Canavarlar filmi yıldızlarından Alison Sudol (Queenie) ile Dan Fogler (Jacob), Albus Dumbledore gibi karakterlerin filme katılabileceğinden bahsetti.

Dumbledore adından filmin fragmanında bahsedilmiş olsa da, Fogler üstü kapalı olarak -direkt söyledi!- Dumbledore’un filmde yer alacağının emaresini verdi:

“Hikaye ilerledikçe, en sevdiğiniz karakterlerden bahsedildiğini duyacaksınız, hatta bu süreçte onların gençlikleriyle tanışma şansını da yakalayabilirsiniz.”

Eğer J.K. Rowling ve ekibinin, Harry Potter karakterlerini Fantastik Canavarlar‘da kullanma şansını tepeceklerini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz!

Eddie Redmayne’i Fantastik Canavarlar filminin başrolünde; Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Samantha Morton ve Jon Voight ile birlikte izleyeceğiz. Fantastik Canavarlar‘ın İngiltere galası 18 Kasım‘da!

Artık heyecanlanmak için daha fazla sebebimiz var!

fantastik-canavarlar-gorsel

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir