Fantastik Canavarlar Serisinin Devam Filmleri Nasıl Bir Sistemle Adlandırılacak?

eddie-redmayne-fantastik-canavarlar-afis-fc

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin devam filmleri ne şekilde adlandırılacak; hepimizin merak konusuydu. Eddie Redmayne bizim için bu sorunun cevabını veriyor!

Bildiğiniz gibi Fantastik Canavarlar serisi bir beşleme olacak. Ve biz hayranların kafasında ise serinin nasıl bir mantıkla isimlendirileceği oldukça büyük bir merak konusuydu. Çünkü sizlerin de farkında olduğu gibi, ilk filmimizin adı… biraz uzun! 

Serinin Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 1-2-3-4-5 olarak devam etmesi gerçekten tuhaf olabilirdi.

Bu durum Eddie Redmayne‘in de dikkatini çekmiş olacak ki, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Apple Store soru-cevap etkinliğinde bu konuya bizzat el atarak yüreklere su serpen bir açıklama yaptı:

“Aslında bu soruyu dün David Yates ve David Heyman’a sordum. Cevapları ‘Fantastik Canavarlar’ın değişmeden kalacağı ve alt başlığının “and the …” olarak devam edeceği yönünde oldu.

Yani bizleri Harry Potter serisinde olduğu gibi bir başlıklandırma sistemi bekliyor. “Fantastik Canavarlar ve …” diye devam edeceğiz.

İkinci filmin Paris’te geçeceğini ve hikâyeye iki yıl sonrasından devam edeceğini biliyoruz. Sizce yeni filmin adı ne olabilir? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Apple Store‘un etkinliğini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir