Fantastik Canavarlar’da “Zihnefend”in Çok Farklı Bir Versiyonunu Göreceğiz!

severus-snape-Legilimency

Yakında gösterime girecek olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmlerinde Queenie Goldstein’ı canlandıran Alison Sudol, Amerikan Büyülü Dünyası’nda ne işle uğraştığı (MACUSA’nın Seherbaz dairesinde kız kardeşi Tina ile birlikte çalışan ‘sıradan bir masa başı işçisi’), New York’da ablasıyla yaşayan bekâr bir kız olduğu ve onun Zihnefend sanatının Harry Potter serisinde Severus Snape ve Lord Voldemort’un uyguladığından çok daha farklı olduğundan bahsetti!

Fantastik Canavarlar’da yeni bir büyülü güç karşımıza çıkıyor!

Alison Sudol:

“Aslında tam bir büyülü empati insanı. İnsanları okuyabiliyor – yani düşünceleri okumaktan bahsetmiyorum. Birisinin hikâyesini anlayabiliyor, hedeflerini görebiliyor. Asasıyla büyü yapabilse bile onun asıl büyüsü içten geliyor. Bu da onu farklı tür bir büyücü yapıyor.

Ve oldukça eğlenceli, şakacı, neşeli ve özgür ruhlu bir yapısı var. Nazik ve akıllı olmasının yanında biraz da durgun bir insan çünkü insanlarla her zaman uyum içinde bu yüzden de oynaması hayli ilginç bir karakter – şen şakrak ve hayat dolu olduğu kadar ılımlı ve bilinçli birisi.”

Büyü dünyasının yeni yanlarını öğrenmek gerçekten de harika olacak!

Queenie_fragman

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir