Fantastik Canavarlar’dan 9 Yeni Karakter Afişi Yayınlandı!

fantastik-canavarlar-yeni-afisler

Fantastik Canavarlar filminden 9 yeni karakter afişi yayınlandı! Bu afişlerde hem yeni bir karakterle tanıştık hem de Grindelwald için önemli olan Ölüm Yadigarları kolyesini gördük! Heyecan giderek artıyor!

Entertainment Weekly‘de yayınlanan karakter afişlerinde bizi en çok heyecanlandıran Graves‘in posterindeki Ölüm Yadigarları‘nı sembolize eden kolye oldu. Son fragmanda Grindelwald‘ın adını duyduğumuz yetmiyormuş gibi bir de Grindelwald ve takipçileri için büyük anlam ifade eden kolyeyi afişte görmek bizlere işlerin iyice kızışacağını düşündürttü!

Diğer afişlerdeyse Newt‘i o meşhur valizinin yanında görüyoruz. Jacob ise Kowalski adlı bir fırının önünde. Ki Kowalski, aynı zamanda Jacob’ın soyadı… Anlaşılan kendisi No-Maj bir fırıncı! Queenie Goldstein odasında, büyü kitaplarının önünde. Tina‘nın MACUSA için çalıştığını öğreniyoruz, kendisi MACUSA‘daki büyülü bir cihazın önünde. O cihaz hakkındaki detayları daha önce anlatmıştık. Gnarlak adlı cincüceyi dükkanında yine hin bakışlar eşliğinde görüyoruz. Credence Barebone ise cadılık karşıtı afişlerle duvarları süslüyor.  MACUSA başkanı Seraphina Picquery beş köşeli bir yıldızın önünde dikiliyor.

Ve ilk defa görücüye çıkan yeni karakterimiz, Mary Lou Barebone… Mary cadı karşıtı hareketin lideri bir No-Maj ve Credence’ın annesi!

Gelin afişlere hep birlikte bakalım ve detayların tadını çıkartalım!

seraphina-yeni-afis

GALLERY: Fantastic Beasts and Where to Find Them - *EXCLUSIVE* Character Posters - Ron Perlman as Gnarlack

newt-scamander-yeni-afis

jacob-yeni-afis

tina-yeni-afis

queeni-yeni-afis

creedence-yeni-afis

graves-yeni-afis

mary-lou-yeni-afis

Afişleri siz nasıl buldunuz? Yeni detaylar ve Mary Lou sizleri de heyecanlandırmadı mı? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir