Fantastik Canavarlar’dan Ezra Miller Kendisinin En Büyük Potter Hayranı Olduğunu Söyledi

fantastik canavarlar ezra miller

Yakın zamanda çıkacak olan “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” filminde gizemli karakter Credence’i oynayan Ezra Miller muhtemelen Harry Potter serisinin büyücü dünyasından çıkan en büyük hayranlardan biri olduğunu söyledi, hatta belki Evanna Lynch ile birlikte en büyük hayranlar onlardır!

Miller ayrıca Pottermore sitesinde Hogwarts binalarından birine seçilmesini ne kadar ciddiye aldığını da anlattı – o kadar çok ciddiye alıyormuş ki Gryffindor’a seçilmeyi çok istemesine rağmen Slytherin’e seçilmekten gerçekten korkuyormuş! Hem bununla ilgili hem de yazar J.K. Rowling’le tanıştığı günle ilgili söylediklerine hep beraber bakalım.

Ezra Miller, #FantasticBeasts setindeki büyücülük dünyasının en büyük hayranı olabilir.

“Seçilme sürecine çok saygı duyuyorum ve Pottermore’u seviyorum – siz Dumbledore’un Ordusu gibisiniz, büyü dünyasını canlı tutuyorsunuz. Seçim Töreninin J.K. Rowling tarafından yazıldığını biliyorum ama yine de riske atamam. Ya Slytherin’e girersem? Eğer Gryffindor’a giremeseydim kim olduğumu artık bilemiyorum derdim.

Sanırım ya Helga Hufflepuff ya da Godric Gryffindor tarafından bizzat seçilmediğim sürece herhangi bir seçimi kabul edemem. Eğer kurucuların dördü tarafından da onaylanmazsa kabul edemem. Yani, bir açıdan J.K. Rowling aynı anda bu kurucuların dördü, değil mi? Rowling onların hepsi. Ama kesinlikle bu konuda çok fazla düşünemem. Özellikle onunla tanıştığımda. Bana çok fazla geliyor, hayatımın çok fazla zamanını bunu inanılmaz ciddiye alarak geçirdim.”

J.K. Rowling ile tanışması konusunda da şunları söyledi:

“Onunla tanışmak gerçek değil gibiydi. Çok fazla sorum vardı. İçinde çok fazla zaman harcadığım bu dünyayı yaratan insanla konuşmak… Gerçek gibi gelmedi.

Credence’in geleceği hakkında bana birkaç sır verdi. Bunlar hakkında çok uzun bir süre konuşamayacağım.”

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir