Fantastik Canavarlar’ın Mobil Oyunu 17 Kasım’da Bizlerle!

fantastic-beasts-cases-from-the-wizarding-world

Warner Bros Games, Fantastik Canavarlar için hazırladıkları mobil oyunun 17 Kasım’da satışa çıkacağını duyurdu!

IOS ve Android‘ler için uyumlu olacak bu yeni oyunun tam başlığı şu şekilde: Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World. Sihir Bakanlığı, Hogsmeade, Çatlak Kazan ve Diagon Yolu gibi mekânların da oyunda yer aldığı edinilen bilgiler arasında.

Filmin vizyona girmesinden bir gün önce satışa çıkacak olan oyun App Store ve Google Play gibi platformlardan indirilebilecek.

Oyuncularına Büyücülük Dünyası‘nı iyice didikleme fırsatı veren Fantastic Beasts: Cases From The Wizarding World‘de Potter dünyasının sırlarını keşfedeceğiz! Gizli nesneleri bulup kanıt peşinde koşacağımız, yeni büyüler ve iksirler deneyeceğimiz bu mobil oyun bizleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı bile! Açıklanamayan olayları ortaya çıkarmak ve merkezinde büyülü yaratıkların bulunduğu gizemli davaları çözmek fikri kulağa gerçekten de harika geliyor!

Warner Bros. Interactive Entertainment.‘ın başkanı David Haddad şöyle konuştu:

“J.K. Rowling’in Büyücülük Dünyası’nda geçen ve oyuncularına kendi fantastik canavarlarını keşfetme imkanı sunan yeni bir mobil oyunu hayranlarla buluşturmaktan son derece mutluyuz. Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World bütün oyuncularına gerçek bir eğlence ve büyülü bir deneyim teklif ediyor!

Facebook hesaplarıyla doğrudan erişilebilecek Cases from the Wizarding World‘de, oyuncular birbirleriyle aktif olarak iletişim halinde olabilecek. Oyunun ücretsiz olacağı da edinilen bilgiler arasında.

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir