Fantastik Canavarlar’ın Yapımcısı Jude Law’lı Genç Dumbledore’u Anlatıyor!

Albus Dumbledore‘u nasıl bilirdik? Keskin zekası, liderliği ve elbette yaşlı olmasına rağmen modadan sapmayan bembeyaz sakalı! Fantastik Canavarlar serisinin yapımcısı David Heyman, Jude Law‘lı genç Albus Dumbledore‘u anlatıyor.

Albus Dumbledore her zaman bembeyaz sakallara sahip değildi elbette, onu yaşlılık denen önlenemez zehrin pençesindeyken tanımıştık. Gençken daha aktif biri olduğunu biliyoruz. Yeni film Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları için ilk görsel yayınlandığında, eminiz ki en şüpheci hayranların bile kafalarındaki genç Dumbledore hakkında şüpheleri yok olmuştur. Jude Law yayınlanan posterde karşısındakinin ruhunu görürcesine bakışları ve kendinden emin duruşuyla (ve elbette Dumbledore ile özdeşleşmiş mavi renk ceketiyle) role çok iyi bir şekilde girebilmiş görünüyor.

Peki daha önce Sherlock Holmes gibi filmlerden tanıdığımız bu aktör neden seçildi? Genç Dumbledore‘un bizim tanıdığımız Dumbledore‘dan ne farkı var?

Entertainment Weekly filmin yapımcısı David Heyman ile konuşarak önümüzdeki sayı için detaylı bir yazı hazırlamış!

“Jude’u seçmemizin nedenlerinden biri de Potter filmlerindeki Dumbledore’un özelliklerinden çoğunu onda görmemizdi,” diyor Heyman.

“İşin erbabı, gözlerinde ışıltı var, bazen de biraz ağır biri. Yani Dumbledore’un bu özelliklerine sahip ama aynı zamanda o gençlik enerjisi ve neşesine de sahip. Böylece o ışıltıyı, haylazlığı, erbabı ve gücü ve de aynı zamanda daha da fazla o gençlik enerjisini getiriyor filme. Onun neden sizin favori öğretmeniniz ve güvenebileceğiniz olağanüstü bir büyücü olabileceğini anlıyorsunuz.”

Bakalım detaylı yazı geldiğinde neler öğreneceğiz. Siz Jude Law‘ın canlandıracağı Dumbledore karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz?

“Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” Hakkında Şimdilik Bildiğimiz Her Şey için buraya tıklayabilirsiniz!

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir