Fantastik Canavarlar’ın Yıldızı Eddie Redmayne, Patronus Testini Çözmüş!

eddie-redmayne-fantastik-canavarlar-son-fragman

Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar‘ın yıldızı Eddie Redmayne, J.K. Rowling’in Pottermore üzerinden yayınladığı Patronus testini çözen film ekibindeki son kişiydi ve sonuçtan oldukça da memnun kalmış!

Eddie Redmayne şöyle konuşmuş:

“Aslında yayınlandıktan sonra Patronus testini iki kere yaptım. İki seferde de aynı Patronus çıktı. Pottermore’dakiler bana bunun, Patronus seçen algoritmaların miktarından dolayı oldukça nadir bir durum olduğunu söylediler. Yani gerçekten de o olmalıymış. Patronus’um uzun pofuduk kulaklarıyla bir av köpeği. Sanırım nokta atışı bir seçim yapmışlar.”

eddie-redmayne-patronus

Redmayne, Fantastik Canavarlar‘ın tanıtımına 13 Ekim’deki hayran etkinliğinde ve ardından da 30 Ekim’deki EW PopFest’te yönetmen David Yates ile birlikte diğer başroller olan Dan Fogler, Alison Sudol ve Katherine Waterston katılımıyla devam edecek. İlgililer, bu hayran etkinliğini izleyebilecekleri IMAX sinemalarının global listesini buradan bulabilirler.

Peki sizin Patronus‘unuz neydi? Bizimle paylaşmayı unutmayın! Pottermore‘daki Patronus testi hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz!

base-dog

⁠⁠⁠Evapsie!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir