Google’dan Cadılar Bayramı’na Özel Doodle!

google-hallowen

Google’dan Cadılar Bayramı için oldukça eğlenceli bir doodle geldi. Üstelik biz Potterheadlar için de bayağı anlamı!

Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden Google’ın özel günlere ait yaptığı doodle’lardan haberdarsınızdır. Özellikle son yıllarda bu doodle’ların sadece görsel olarak değil, interaktif videolar ve oyunlar olarak da karşımıza geldiğini biliyoruz. İşte Google ekibi yine boş durmamış ve Cadılar Bayramı’na özel bir doodle hazırlamış. Hem de oyun şeklinde. Ve bizler bu oyunu çok sevdik!

Okuduğu kitaptan çıkan kötücül bir hayaletin yaptığı lanet sonrası, asasıyla hayaletleri yok eden bir kedi var karşımızda. Evet, kötü ruhlar üzerinde gösterilen şekilleri yaparak onlardan kurtulmanızı sağlayan bu asa size tanıdık geldi mi? Açıkçası bizler, özellikle eski nesil Harry Potter sitesindeki oyunları hatırlayanlar benzer şekillerle yapılan düelloları da anımsayacaklardır. Kesin olmamakla birlikte yeni gelen filme de güzel bir göndermesi bulunan bu doodle için Google ekibi bir teşekkürü hakediyor!

Tabii tüm bunların yanında Google ekibi, aşağıda bağlantıya tıkladıktan sonra oyunun nasıl ortaya çıktığını ve tüm yapım aşamasını da anlatmış. Bizler lafı fazla uzatmadan, sizleri oyuna davet edelim. En iyi skorlarınızı yorum kısmına yazmayı unutmayın!

Oyunu oynamak için buraya tıklayabilirsiniz!

6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir