Google’dan Fantastik Canavarlar Filmi İçin Çok Özel Bir Uygulama!

google-fantastik-canavarlar

Sonunda Kasım ayı geldi. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz değil mi? Kasımda aşkın başka olduğundan falan değil, hayır. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? bu ay vizyona giriyor! Filmin bu eli kulağında gösterimini kutlamak için Google, Android cihaz kullanıcılarına yönelik Fantastik Canavarlar temalı bir arama sonuç sayfası sundu!

Aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi (tabii ki Newt’in büyülü bavulundan giriliyor) sonuç sayfası kullanıcılara birçok seçenek sunuyor.

İlk etkileşimli seçenek kullanıcıların telefonlarını bir asa gibi kullanmalarını sağlıyor ve bunu OK Google’ı aktifleştirip Lumos kullanarak el fenerini açmalarına, Nox ile feneri kapatmalarına ve Silencio ile telefonu sessize almalarına yardımcı olarak yapıyor.

google-fantastic-beasts-home-page

Tina ve Queenie’nin dairesi, MACUSA ana merkezi ve The Blind Pig barı da dahil olmak üzere filmden birkaç mekan da Google Haritalar’a çoktan eklenmiş durumda. Kullanıcılar Fantastik Canavarlar diye arama yaparak bu yerleri bulabilir ve cadde görünümünü kullanarak da bu büyülü mekanları görebilir.

Google Allo (online mesajlaşma uygulaması) ile kullanılacak etiket paketi de mevcut ve Google Daydream Fantastik Canavarlar oyunu için de bir link sağlanmış.

Arama sonuç sayfasını buradan keşfedebilirsiniz!

Fantastik Canavarlar’ın bu büyülü diyarını keşfetme fırsatınız oldu mu? En sevdiğiniz özellik hangisi? Yorum yaparak bizi haberdar etmeyi unutmayın!

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir