Harry Potter Dünyasıyla İlgili Üç Kitap Sonbaharda Bizlerle Buluşuyor!

harry-potter boyama maket kitaplari

Bu sonbaharda birbirinden farklı üç kitap bizlerle buluşacak. Mugglenet tarafından derlenen ve her biri Harry Potter dünyasıyla ilgili olan bu kitaplar, küçüklerden büyüklere farklı kitlelere hitap ediyor. İnteraktif içerikleri ve üç boyutlu yapılarıyla bizleri kendisine çeken bu kitaplara birlikte bakalım.

Kapaklar Entertainment Weekly tarafından 13 Ağustos 2016’da açıklandı. Birinci kitap The Character Vault, The Creature Vault ve The Artifact Vault kitaplarının yazarı Jody Revenson tarafından yazılan J.K. Rowling’in Büyücülük Dünyası: Film Büyüsü Cilt Bir: Olağandışı İnsanlar ve Büyüleyici Mekanlar, 18 Ekim’de çıkacak.

MovieMagic1_case_071216_USETHIS.indd

“Sekiz Harry Potter filmi ve gelecek olan film ‘Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?’ın önemiyle, bu büyülü kitap J.K Rowling’in genç fanları için filmlere bir rehber niteliğinde. Gringotts’un ve Hogwarts’ın yaldızlı koridorlarından ‘Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?’ın New York Şehri’ne, büyü dünyasındakı olağandışı yerlerin ve büyüleyici karakterlerin ekranda nasıl şekillendiği hakkında genç okuyuculara her sayfada ayrı eğlenceli ve interaktif tecrübe sunuyor. Üç boyutlu sayfalarla, stickerlarla ve diğer ilgi çekici içeriklerle dolu bu ilginç kitap, büyücü ve cadılara uygun bir dünyanın film büyüleriyle oluşturulması hakkında büyüleci bilgilerle dolup taşıyor. Harry Potter, Profesör Dumbledore, Newt Scamander ve daha fazla aktörün de katılımıyla bu kitap büyü dünyasının genç fanları için olmazsa olmaz.”

Diğer kitap ise Harry Potter: Winter at Hogwarts: A Magical Coloring Set de 18 Ekim’de çıkacak şekilde duyuruluyor. Yeterince yetişkin boyama kitabınız olduğunu düşünebilirsiniz, fakat kendin-inşa-et üç boyutlu bir Ateşoku ve kendin-yap Harry Potter hediye etiketleriyle, bu kitap fikrinizi değiştirebilir!

Winter-at-Hogwarts

“İnteraktif boyama seti, Harry Potter fanlarının kış sezonu renklerini keşfetmesi ve ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşması için gerekli her şeyi sunuyor. Karlı Büyük Salon’dan Noel Balo’suna, Hogwarts’ta kış sezonu tam anlamıyla büyülü. Bu eğlenceli, interaktif set sezonun renklerini keşfetmeleri için Harry Potter fanlarına her şeyi sunuyor.”

Son olarak, James Diaz tarafından yazılıp Sergio Gómez Silván tarafından çizilen J.K. Rowling’in Büyücü Dünyası: İlginç Şeylerin Çıkartmalı Galerisi 1 Kasım’a tarih veriyor.

18239_Popup_Case_071916.indd

“J.K. Rowling’in büyücü dünyası büyülü şeylerle dolu: Uçan bir araba, şarkı söyleyen bir şapka, büyülü bir çanta ve daha fazlası. Bu küçük, çıkartmalı kitap Harry Potter filmlerinden ve hatta iki adet ‘Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?’dan bazı şeylerin üç boyutlu hallerini sunuyor. Her sayfadaki üç boyutlu çıkartmalar, aletler ve filmlerde nasıl yaratıldıkları hakkında bilgi sunan yazılar içeriyor. Bu kitap, güçlü bir manyetik kapağı ve elastik ilmeklerle her biri yerine sıkıca oturtulup mükemmel bağımsız bir görünüş sunan ön kapağın ortasından açılan kapılara önem veriyor.”

Kitapların her biri birbirinden ilgi çekici ve değişik. Kütüphanede yer almak için değerli birer kaynak olabilirler. Bu harika kitaplar ülkemize gelir mi, henüz bilmiyoruz. Geldiği takdirde almayı düşünür müydünüz?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir