Harry Potter ve Lanetli Çocuk Nisan 2018’de Broadway’de Sahnelenmeye Başlayacak!

Broadway’de Harry Potter ve Lanetli Çocuk‘un resmi açılışı 22 Nisan 2018 Pazar günü New York’taki Lyric Tiyatrosu’nda yapılacak!

Yapımcı Sonia Friedman ve Colin Callender geçen sene Lanetli Çocuk’u Amerika’ya getirmeyi planladıklarını ve Broadway gösteri merkezi olarak da Lyric Tiyatrosu’nu seçtiklerini açıkladı. (Daha önce yapmış olduğumuz haber için tıklayın.)

Bu saygın tiyatro salonu şu anda tam bir dönüşüm geçirmekte ve mekan prömiyer için tamamen yenileniyor.

Lanetli Çocuk yakın zamanda En İyi Yeni Oyun ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere rekor kırarak dokuz Olivier Ödülü kazandı.

Harry Potter ve Lanetli Çocuk, J.K Rowling ve yönetmen John Tiffany tarafından geliştirilen orijinal, yeni bir hikayeyi temel alan Jack Thorne’un yeni bir oyunudur. Oyun 2016’da Londra’nın Palace Tiyatrosu’nda gösterime girdi.

Broadway’de Lanetli Çocuk hakkında daha ayrıntılı bilgiler önümüzdeki aylarda açıklanacak. Şimdilik, Cursed Child NYC Twitter sayfasını takip edebilirsiniz.

Biletler bu sonbaharda satışa sunulacak ve sadece resmi Cursed Child web sitesinden satın alınabilecek. Biletlerin nasıl ve ne zaman satın alınabileceği ile ilgili tüm ayrıntılar yakında açıklanacak.

Harry Potter ve Lanetli Çocuk oyununun bütün hikayesine buradan ulaşabilirsiniz.

⁠⁠⁠Evapsie!
1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir