Helena Bonham Carter’ın Ocean’s Eight Filminde Oynayacağı Kesinleşti!

helena bonham carter

Ocean’s Eight filmi önümüzdeki ekim Warner Bros. tarafından çekilmeye başlanacak. Film Ocean’s üçlemesinden Ocean Eleven adlı filmin, kadın oyunculardan oluşan tekrar çekim, komedi ve suç filmi. Harry Potter serisinde Bellatrix Lestrange rolüyle tanıdığımız Helena Bonham Carter’ın da filme katılımı kesinleşti!

Sandra Bullock ve Cate Blanchett ile birlikte Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling ve Awkwafina’nın da filmde olacağı daha önceden doğrulanmıştı. Gary Ross’un yöneteceği filmin senaristliğini Olivia Milch ve Gary Ross üstlenecek. Yapımcısı ise Ocean Eleven yönetmeni Steven Sodenberg olacak.

İlk kez 1960’da çekilen Ocean’s Eleven 1964’te Soyguncular adıyla gösterime girdi. Sonradan 2002, 2004 ve 2007 de Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve ve Ocean’s Thirteen üçlemesi Steven Soderbergh tarafından yönetildi.

Gary Ross, yeni filmin Soderbergh üçlemesine ne kadar benzediği hakkında yorumda bulundu.

“Bence yeterince aynı tondalar. Steven Soderbergh ve ben oldukça yakın arkadaşız ve eğer yakın arkadaş olmasaydık böyle bir işe kalkışmazdık ve Soderbergh de kimsenin bunu yapmasını istemezdi. Bu film, diğerlerinin uzantısı ve devamı gibi. Soderbergh de filmin yapımcılığını yapıyor. Bu bizim 20 yıldır süregelen, aramızda konuştuğumuz ve başka kimsenin bilmediği bir şekilde birlikte çalıştığımız bir işbirliği. Önceki Ocean Eleven filminde ona yardımcı oldum. O, Açlık Oyunları filminde ikinci takım çekimlerini yaptı, ben de onun için dublaj yaptım. Benim tüm senaryolarımı okur. Bu çok uzun zamandır süregelen bir işbirliği. Bence, bu film çok kusursuz bir süreç. Biz doğal olarak farklı film yapımcılarıyız ve bu farklı düşüncelerimiz olacak. Ama beni bu işe en çok çeken şeylerden biri Steven’in yaratabildiği mükemmel ton ve tartışmalarımız. Sinemayı çok fazla tartışıyoruz. Çekim tarzları, ritim, düzenleme sitili ve müzik… Hepsini tartışıyoruz.  Tonu değiştirmek gibi bir niyetim yok ve genişleten olmanın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Bu çalışması gerçekten eğlenceli bir iş.”

Helena Bonham Carter’ın bu filmde de oldukça iyi iş çıkaracağını şimdiden tahmin edebiliyoruz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir