J.K. Rowling Bu Cumartesi Sorularınızı Yanıtlayacak!

lumos-rowling

J.K. Rowling bu Cumartesi (17 Eylül) Lumos Facebook sayfasında; yazıları, Lumos ve hayat hakkında sunucu, yazar ve komedyen Lauren Laverne ile bir sohbet gerçekleştirecek. Bu sohbette sorulacak sorulara siz de katkıda bulunabilirsiniz!

J.K. Rowling, Lauren Laverne ve Lumos, ülkemiz saatine göre 22:15’te gerçekleşecek bu etkinliği kendi resmi hesapları üzerinden duyurdu.

Lauren Laverne ile, İngiltere saatiyle 8:15’te Lumos Facebook sayfasında hayat, Lumos projesi ve yazarlık hakkında sohbet edeceğim

Bu sohbeti iple çekiyorum… Cumartesi bizi yalnız bırakmayın!

Bu Cumartesi J.K. Rowling Facebook’ta Lumos hakkında her şeyi Lauren Laverne ile konuşacak.

Rowling, bu etkinlikte yaklaşık 10 sene evvel çocuklar için kurmuş olduğu uluslararası topluluk hakkında konuşup başardıkları muazzam işleri anlatacak.

Siz de Rowling’e sormak istediğiniz bir soru varsa We Are Lumos Worldwide kampanya sitesine bu soruyu bırakabilir, biraz da şanslıysanız etkinlikte bu sorunun cevabını dinleyebilirsiniz.

lynch-and-rowling-lumos

Lumos’un açıklamaları bu etkinliğin, “farkındalık yaratma ve insanları kâr amacı gütmeyen bir kuruluşun karanlıklarda kalmış çocuklara ışık tutması ile onları birer aileye, yuvaya kavuşturmasına ortak etme” amacındaki We Are Lumos Worldwide küresel kampanyasının miladı olacağı yönünde.

Kampanya 18 Eylül’de Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunu ile açılış yaparken bu oyun ile toplanacak tüm gelir dünya çevresindeki Lumos programlarına gidecek. Ayrıca devamında J.K. Rowling ve başrol Eddie Redmayne ile bir sohbetin gerçekleşeceği, 12 Kasım’da vuku bulacak bir Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar filmi ön gösterimi yapılacak.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 09: J.K. Rowling (2L) poses with Samantha Davis, Harrison Davis, Annabel Davis and Warwick Davis at the Lumos fundraising event hosted by J.K. Rowling at The Warner Bros. Harry Potter Tour on November 9, 2013 in London, England. (Photo by David M. Benett/Getty Images for Lumos)

Ayrıca Lumos’un şunu da belirtiyor:

Bu farkındalık hareketinin bir parçası olarak ve bu hayatî çalışmalar hakkında daha detaylı bilgi edinebilmek amacıyla Harry Potter filmlerinin yıldızları ve Lumos elçileri Warwick Davis, Evanna Lynch ve Bonnie Wright Moldova ve Haiti’de ki programları ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerde alınan görüntüler ilerleyen haftalarda verilecektir.

Cumartesi günü belirtilen saatte Lumos Facebook sayfasına bir göz atmayı unutmayın.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir