J.K. Rowling’in Fantastik Canavarlar Hakkında Bilgi Sızdıran Tweeti!

j k rowling

J.K. Rowling son derece üretken bir Twitter kullanıcısı olarak da biliniyor. Yardım kuruluşu Lumos ve diğer tüm konular hakkında son derece destekleyici içerikler paylaşıyor. Hatta bazı zamanlar siyaset denizine de açılıyor. Çoğunlukla sevenleri ile sosyal medya üzerinden bir araya gelen Rowling onların Harry Potter ve Fantastik Canavarlar hakkındaki sorularına cevap veriyor, hayranların favori karakterleri hakkında konuşuyor ve önemli noktaların üzerinden geçiyor. Bazen de bizi heyecanlandıran bilgiler sızdırıyor.

Evet, Rowling geçtiğimiz günlerde, kasti olarak ( öyle tahmin ediyoruz ) Fantastik Canavarlar senaryosu olduğunu düşündüğümüz bir fotoğrafı Twitter üzerinden paylaştı. Söz konusu fotoğrafta yazarın adından, Rowling’ten ve eserin telif haklarının Warner Bros’a ait olduğundan başka bir şey görünmüyor.

Biraz dikkatli incelenecek olursa, üst kısımda başka yazıların da olduğu görülebilir. Kağıdın üzerinde yazan her neyse, içerdiği tüm gizem alt kısımlarda yatıyor gibi. Toplamda fotoğraf birçok şey ifade edebileceği gibi hiçbir anlamı da olmayabilir. (Hmm, revelio büyüsü çok işimize yarayabilirdi… )

Diğer önemli bir soru ise, bize gösterilen bu senaryonun hangi filme ait olduğu! Moviefone’da yer alan bazı dedikodulara göre Rowling, Fantastik Canavarlar 3’ün senaryo yazım aşamasını çoktan bitirdi. Yine aynı siteye göre ikinci filmin senaryosu birinci film gösterime girmeden zaten bitmişti. (İlgili haberimiz için tıklayın.)

Öte yandan Rowling sevenlerine ikinci filmin yapım aşamalarının başlamak üzere olduğunu da söylüyor olabilir ve fotoğrafa yazdığı “Canavar gibi bir gün geçirin” iletisi de senaryonun detayları üzerinde çalışırken geçirilen zaman ile alakalı olabilir.

Her şekilde, Fantastik Canavarlar serisinin son sürat ilerlediğini görmek harika. Rowling’in serinin üç yerine beş filmden oluşacağını söylediği günden itibaren, tüm hayranlar filmler ve konu hakkında teoriler üretirken, ilk defa göreceğimiz ya da gençliklerine döneceğimiz karakterler hakkında konuşmaya da başlamıştır.

Bu noktada şu ana kadar öğrendiklerimiz ve öğrenmeyi umduğumuz konular hakkındaki tartışmaya Çatlak Kazan sitesi de dahil oldu. Ayrıca, Leta Lestrange’in seriye yapacağı katkılar ve etkiler açısından Zoe Kravitz’in söylediklerine bakmakta fayda var;

 “J.K. Rowling ve Harry Potter evrenine aşina olan biri olarak görüşmeye gittiğimde işlerin harika olacağını biliyordum, özellikle de Rowling’in doğrudan dahil olacağı bir çalışma olduğu düşünülürse. Kontratı imzaladıktan sonra ilk filmi izledim ve gerçekten beklentilerimin üstündeydi. Benim için çok farklı bir deneyim oldu, arkanıza yaslanıp çok sevdiğiniz bir filmi izliyorsunuz ve ayağa kalkıp – evet, kesinlikle bu işe dahil olmalıyım – diyorsunuz, gerçekten harika.”

Rowling’in katılımı vurgusu son derece yerinde. Tıpkı Midas gibi, Rowling’de dokunduğu her şeyi altına çevirmeyi başarıyor ve ister senaryo Fantastik Canavarlar’ın olsun ya da Twitter üzerinden paylaştığı herhangi bir ileti olsun, tüm sevenleri onun gibi eşsiz bir yazara sahip ve bu büyülü evrenin bir özel bir parçası olmaktan dolayı son derece şanslı.

Bu fotoğraf her ne manaya geliyorsa, Rowling, bizi çok bekletme!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir