Johnny Depp “Gellert Grindelwald” Rolüyle Fantastik Canavarlar Kadrosunda!

johnny-depp

Oscar adayı ünlü aktör Johnny Depp‘in “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerelerde Bulunurlar?”ın devam filminde karanlık büyücü Gellert Grindelwald olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor!

Bu dedikodunun kaynağı ise daha önce Harry Potter ve Lanetli Çocuk senaryosunu da sızdırdığı için J.K. Rowling‘den tepki gören bir internet kullanıcısı. Deadline, Hypable ve pek çok başka siteye de düşen haberin doğruluğundan emin olmasak da sadece böyle bir ihtimal bile bizleri heyecanlandırmaya yetti!

Bildiğiniz gibi filmden gelen fragmanlarda ve TV spotlarında Grindelwald‘un sadece adını duyuyorduk. Son yayınlanan tanıtım filminde ise kendisini arkadan görme şansımız da olmuştu.

İşte o fragman:

Şimdi şu kareye dikkatle bakalım:

Sonraki filmlerde karşımıza çıkacak olası Albus DumbledoreGellert Grindelwald düellosunu hayal ederek konuşalım, bu savaşın bir ucunda Johnny Depp‘i görmek hepimizi heyecanlandırmaz mıydı?

Öte yandan Johnny Depp‘in filmlerde yer alması söylentileri hayranlar tarafından çok da iyi karşılanmadı. Bu sene içerisinde eski eşi tarafından aile içi fiziksel ve ruhsal şiddetle suçlanan ve boşanma davası sonucunda suçlamaların yalan olmadığını kabul eden Depp‘in filme katılması çoğu hayrandan kötü tepki aldı. Twitter’da her gün Amerikan Başkan adayı Donald Trump‘ı kadınlara karşı davranışları nedeniyle eleştiren J.K. Rowling‘i hayranları eşine şiddet gösteren bir oyuncuyu filme dahil ettiği için ikiyüzlülükle suçladı. Bu da işin farklı bir boyutuydu.

Siz ne dersiniz?

6 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir