Katherine Waterston ve Carmen Ejogo’lu “Alien: Covenant”tan Yeni Bir Fragman Geldi

Katherine Waterston ve Carmen Ejogo‘nun rol aldığı Alien: Convenant‘ın ilk fragmanı yayınlandı. Anlaşılan Alien bu filmde o kadar rahat dolanamayacak çünkü peşinde MACUSA’nın en belalı iki üyesi olacak!

İkonikleşmiş Alien filmlerinin 19 Mayıs 2017’de çıkacak son halkası olan Alien: Covenantın ilk resmi fragmanı yayınlandı. Bu filmin biz Harry Potter severler için önemli olmasının sebebi ise Fantastik Canavarlar filminden tanıdığımız Katherine Waterston (Tina Goldstein)  ve Carmen Ejogo (Seraphina Picquery)’ya ev sahipliği yapması.

Filmle ilgili detaylara aslında şu haberde değinmiştik. Blade Runner, Marslı ve Alien serisinin diğer filmlerindeki başarılı yönetmenliğiyle tanıdığımız Ridley Scott‘ın liderliğinde çekilen filmin yayınlanan ilk resmi fragmanı, yılın en heyecanla beklenen filmlerinden biri ve Alien efsanesinin devamı olan bu filme yakışır nitelikte. Fragmanın şiddet içerdiğini ve Alien’le yıldızı barışmamış olanları rahatsız edebileceğini söylemeden geçmeyelim.

Fragmandan anladığımız kadarıyla serinin korku bazlı alt yapısını bilimkurgu açısından daha da zenginleştirerek bir üst düzeye taşıyan Ridle Scott, hem Alien serisi hayranlarını hem de bilim kurgu yönünden tatmin edici bir film görmek isteyen izleyicileri sevindireceğe benziyor.

Daha önce izlediğimiz Alien filmlerinin akıllarda yer eden ana karakteri Ripley’in yerini Daniel karakteri ile almaya hazırlanan Katherine Waterston ise -her ne kadar yeni saç kesimine daha gözümüz alışmamış olsa da- bu role oldukça yakışmış. 1920’lerin New York’undan sonra uzayın karanlık semalarında -biraz daha korkunç- bir maceraya atılan başarılı oyuncunun Empire dergisine verdiği röportajda karakteriyle ilgili söyledikleri ise ilgi çekici.

Bunlar, genelde sizinle röportaj yapılana kadar korkudan altınızı ıslatmanız gerektiğini hatırlamadığınız türde şeyler. Geçmiş Alien filmlerindeki Sigourney’nin aksine, Daniel karakteri daha en baştan itibaren kendini bir hayatta kalma mücadelesinde buluyor. Kaptan o değil fakat doğal bir liderli yeteneğine sahip olduğu için kriz anlarında kendini o rolü üstlenirken bulması oldukça kolay bir şekilde gerçekleşiyor.

Bakalım Katherine Waterston ve yan rollerden birinde izleyeceğimiz Carmen Ejogo asaları olmadan Alien’in üstesinden gelebilecekler mi?

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir