LEGO Oyununa “Harry Potter” ve “Fantastik Canavarlar” Ek Paketleri Geliyor!

harry potter lego (1)

LEGO Dimensions (Boyutlar) adlı video oyununda çok yakında “Harry Potter” ve “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” ek paketlerini göreceğiz.

Büyü dünyası, LEGO’nun çoklu evreninde en sevdiğiniz karakterlerin bir araya getirileceği bir video oyunu olan LEGO Dimensions’a geliyor! Buna, değişik karakterleri bir çatı altında birleştirecek en üst düzey oyun diyebiliriz.

harry potter lego (2)

27 Eylül’de Harry Potter’ın da dahil olacağı 16 yeni evren oyuna katılıyor ve Harry Potter’dan kısa bir süre sonra da Fantastik Canavarlar’ı görebileceğiz.

LEGO Dimensions, LEGO’nun çoklu evreninin üzerine kurulan bir oyun ve bu çoklu evrende The Lego Movie, DC Comics, Yüzüklerin Efendisi, Doctor Who ve The Simpsons gibi farklı dünyaları ve bu dünyalardan farklı karakterleri bir arada göreceğiz. Yakında oyunu Harry Potter olarak oynayabileceksiniz, hatta aynı zamanda Dalekler de düşmanınız olabilecek – çok güzel değil mi?

harry potter lego (4)

Harry Potter Takımı Paketi ile, oyunun ana hikayesinde Harry Potter veya Lord Voldemort olarak oynayabileceksiniz. Eklenti paketi ayrıca Harry Potter temalı bir Macera Dünyası’nı açıyor, bu Macera Dünyası’nda en fazla 3 arkadaşınıza meydan okuyarak beraber aksiyon dolu yarışmaları aynı ekranda aynı anda oynayabileceksiniz.

TT Games video oyun şirketi oyun geliştirme takımının genel yöneticisi şöyle konuştu:

“Savaş arenaları ayrıca arkadaşların ve ailelerin birlikte aksiyona katılabileceği ve en sevdiği karakterler olarak oynayabileceği eğlenceli yollar sunuyor. Bu da LEGO video oyunları için heyecan verici bir yenilik.”

Bir fragman isteyebileceğinizi düşünüp sizler için ekledik!

Fragmanda da gördüğümüz üzere, Harry süpürgesinin üstünde yeni Hayalet Avcıları filmlerinin karakterlerine Slimer’ı yenmelerinde yardım ediyor. The Lego Movie’deki Wyldstyle’ı da Diagon Yolu’nda bir motora binerken ve Harley Quinn, Marty McFly ve Lord Voldemort’u devirirken görüyoruz. Sonra da E.T. onun bu sefer Hogwarts’ta ikonik bir anı canlandırmasına yardım ediyor.

harry potter lego (6)

LEGO’daki Harry, çatalboynuzlu geyik olan patronusunun çok sevimli bir LEGO versiyonunu yapıyor. Ayrıca, oyunda heyecanla bekleyeceğimiz, harika görünen bir Quidditch sahası temalı bir Savaş Arenası bizi bekliyor.

Daha heyecan verici olan ise, fragmanın en sonunda Newt Scamander’ı görüşümüz. Newt’in kendi Hikaye Paketi var ve bu hikaye de bu sene çıkacak olan “Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?” filminden uyarlanmış.

harry potter lego (5)

Fragman, ABD’nin Los Angeles kentinde yapılan Electronic Entertainment Expo isimli video oyunu fuarının gerçekleşmesinden birkaç gün önce çıktı. Bu fuarda yeni, hala üzerinde çalışılan oyun modlarıyla oynanabilecek.

LEGO’nun Harry Potter’ı yakında Lego Batman Filmi, Define Avcıları, Sonic the Hedgehog, Powerpuff Girls, Gremlinler ve birçok macera dünyasını daha gezebilecek. Bu onlarca evrenin birleşmesinden çıkabilecek olasılıkları bir düşünün!

harry potter lego (3)

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir