Mad Max’ten Hatırladığımız Zoe Kravitz, Fantastik Canavarlar Kadrosuna Katılıyor

Zoe Kravitz2

Görünen o ki, Oscar ödüllü Eddie Redmayne‘ın başı çektiği oyuncu kadrosuyla adeta bir yıldızlar geçidine dönüşen Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmi sürpriz bir transfere daha imza atmış. Son zamanlarda beyaz perdenin beğeni toplayan yüzlerinden olan Zoe Kravitz‘in de filmde rol alacağı ortaya çıktı.

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller, Alison Sudol ve daha nice başarılı oyuncuyu bir araya getiren Fantastik Canavarlar filminin vizyon tarihine az bir süre kala yeni bir oyuncunun daha film kadrosunda bulunduğu ortaya çıktı. The Hollywood Reporter‘ın haberine göre kasım ayında izleyeceğimiz filmde karşımıza çıkacak olan yeni oyuncu, çekimler başladıktan sonra kadroya eklenen  Zoe Kravitz.

Mad Max: Furry Road‘ın tozlu ve vahşi dünyasından, 1920’lerin büyücülerle dolu Amerika’sına geçiş yapacak olan Kravitz’in ilk filmde sadece ufak bir sahnede yer alacağı söylense de, vizyon tarihi şimdiden belli olan ikinci ve üçüncü filmlerde canlandıracağı karakteri daha fazla görme olasılığımız da olabilir.

Yani karşımızda iki olasılık var. Ya Kravitz’in rolü gerçekten de şu ana değin radarlardan kaçabilecek kadar ufak bir rol ya da Rowling serinin ikinci filmi için yeni bir karakter yarattı ve hala çekimler devam ederken ilk filmde de bu karakter için ufak bir tanıtım yapmaya karar verdi. İlk olasılık akla daha yatkın olsa da yeni bir karaktere asla hayır demeyiz.

Warner Bros. ve film ekibi cephesinden Kravitz’in filme eklenmesiyle ilgili hala bir yorum gelmiş değil. Bakalım güzel oyuncu karşımıza nasıl bir rolde çıkacak ve bu rolü devamlı olacak mı? Kasımda bu sorunun cevabını almayı iple çekiyoruz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir