Narcissa Malfoy’u Canlandıran Helen McCrory’nin Yeni Tiyatro Oyunu Haziranda Sahnelenecek

ntgds_ak_webimages_0405165_tdbs

Harry Potter filmlerinde Draco’nun annesi Narcissa Malfoy‘u canlandıran İngiliz aktris Helen McCrory‘nin yer aldığı tiyatro oyunu “The Deep Blue Sea”, 1 Haziran’da ilk kez seyircilerle buluşacak.

İngiltere’nin en ünlü tiyatrolarından biri olan National Theatre prodüksiyonu olan oyun Hester Collyer adlı bir kadının kocasını genç bir pilotla aldatması ve sonrasında depresyona sürüklenmesinin hikayesini anlatıyor. Ana karakter Hester’ı canlandıracak olan Helen McCrory geçtiğimiz sene de National Theatre‘ın sahneye koyduğu Euripides‘in antik Yunan tragedyası olan “Medea” oyununda ana karakter Medea‘yı canlandırmıştı. Daha önce iki kere İngiltere’nin en prestijli tiyatro ödülü olan Olivier Ödülü‘ne aday gösterilen Helen McCrory kariyerinde otuzun üzerinde tiyatro oyununda rol aldı.

CcsbblsWAAAH5R1

(The Deep Blue Sea‘nin provalarından bir fotoğraf)

Tiyatro oyununun yanı sıra oyuncu şu an BBC2‘de yayınlanan Peaky Blinders dizisinde ana karakterlerden biri olan Polly Shelby Gray‘i canlandırıyor. The Deep Blue Sea ilk gösterimini 1 Haziran akşamı yapacak ve şu an için ağustos sonuna kadar oynanması planlanıyor.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir