Palace Theatre, Hogwarts’ın Dış Görünüşünü Tam Olarak Yansıtacak!

BannersFromOutsideof PalaceTheatre

Palace Theatre, Lanetli Çocuk dekorlarını mükemmel bir şekilde kucaklamış olabilir fakat Hogwarts bina armalarının asılmasına ancak Westminster Şehir Meclisi’nin koyduğu şartlar sonrası onay verilebildi.

TheStage sitesinin verdiği habere göre Westminster Şehir Meclisi, binaların armalarının o bölgenin görünüşüne zarar vereceği düşüncesinde olduğu söyleniyor.

Daha önce şurada haberi verildiği üzere, tiyatro merkezi yetkilileri Westminster Şehir Meclisi’ne bu yılın başlarında, büyücü Harry Potter’ın okulu Hogwarts’ın renklerini temsil eden dört armayı tiyatro binası dışına asmak için başvuruda bulundu. Harry Potter ve Lanetli Çocuk ön gösterimi hala Palace Theatre sahnesinde devam ediyor.

Öneri, meclisin koyduğu şartlar sonrası onaylandı.

hogwarts-yeni-armalar-ust

Meclisin raporunda, “Armalar ön cephede çok belirgin ve uyumsuz duracaktır.” diyor.

Bu tür büyük ölçekli reklam afişleri görsel hoşluğa zarar verecektir, sokağı ve bu alanı kaplayacaktır ve ikinci derece koruma altına alınmış yapılara ve diğer tarihi binalara zarar verecektir.

Devamında ise, “Yönetmen bu şartların kabul edilebilir olduğunu düşündüğünden izinlerin verilmesine karar verilmiştir.” cümlesi yer alıyor.

Harry Potter ve Lanetli Çocuk oyununun bütün hikayesini ise buradan okumanız mümkün.

2 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir