Ralph Fiennes, Voldemort’tan Başka Bir Kötü Adamı Oynamayacağını Söyledi!

harry-potter-voldemort-olum-yadigarlari-fc

Büyücü dünyasının gelmiş geçmiş en kötü, en gaddar ve en acımasız karanlık lordlarından biri olan Voldemort’u, kusursuza yakın bir performans ile canlandıran Ralph Fiennes, ödül aldığı bir geceden sonra, oynadığı kötü adamlar ve tekrar oynamak istediği Voldemort karakteri hakkında konuştu.

Oynadığı III. Richard ve The Master Builder filmleri ile, geçtiğimiz günlerde Evening Standard Theatre ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Ralph Fiennes, oynamış olduğu tüm kötü karakterler arasında sadece bir tanesinden kopamadığını ve imkan olursa tekrar canlandırmak istediğini belirtti.

“Bir aktörseniz, değişik rollerde olmaya alışmalı ve kafanızda farklı şeyler canlandırmalısınız. Bir SS subayını canlandırdım, Red Dragon filminde seri katili oynadım ve tabii ki Voldemort da oynadıklarım arasındaydı. Tüm bunlara bakınca; asla, asla dememelisiniz ancak tüm bu kötü karakterlerden sonra doğrudan şeytan olan bir karakteri oynamak istemiyorum. Çünkü dediğim gibi, kafanızda role tam olarak hazır olmak zorundasınız ve bu durum tüm aklınızı perişan ediyor. Ancak, bir gün Voldemort’u oynama durumu ortaya çıkarsa, tüm benliğim o rolü tekrar isterken, ‘hayır’ diyemeyeceğimi düşünüyorum.

Fantastik Canavarlar serisi boyunca Voldemort’un tekrar ortaya çıkma ihtimali yok denecek kadar az olsa bile, olası bir Harry Potter ve Lanetli Çocuk yapımında Voldemort’u mutlaka göreceğiz.

ralph-fiennes

Beş filmden oluşacak Fantastik Canavarlar serisi sona erdikten sonra, Lanetli Çocuk’un beyaz perdeye taşınacağına dair dedikodular çevremizde hala duyulabiliyor. Lanetli Çocuk hakkında çok fazla ip ucu vermeden sadece şunu söyleyebiliriz; sekizinci hikayenin film olması durumunda, Fiennes çok büyük ihtimal ile Voldemort olarak tekrar karşımıza çıkacak.

Harry Potter serisi tamamlandıktan sonra, Fiennes, Voldemort olarak tek bir yerde daha karşımıza çıkmıştı. Universal Stüdyoları’nın Orlando’da ki Harry Potter’ın Büyülü Evreni tema parkında, sevenleri, Harry Potter ve Gringotts’tan Kaçış bölümünde Fiennes’ı tekrar izleme şansını elde etmişti.

Lord Voldemort olarak izlediğimiz ve yeteneklerine hayran kaldığımız Ralph Fiennes’i, dedikodular gerçek olur da bu sihirli dünyanın içerisinde tekrar görmek büyük bir zevk olacaktır. Fantastik Canavarlar serisinde çok büyük bir sürpriz olmazsa görmeyeceğimiz Voldemort’u ve Ralph Fiennes’ı özlediniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir