Rowling, Fantastik Canavarlar’da Göreceğimiz Genç Albus Hakkında Konuştu!

J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar’da Albus Dumbledore’un gençliğini canlandıracak aktör seçimi için çalışmaların devam ettiğini doğruladı.

J.K. Rowling, geçtiğimiz pazar gecesi düzenlenen BAFTA ödüllerinde, Fantastik Canavarlar’ın ikinci filmi için çalışmalarını sürdüren yapım ekibinin, Albus Dumbledore’un gençliğini canlandıracak aktör seçiminde işin ortasına geldiklerini doğruladı.

Harry Potter serisinin yazarı ve Fantastik Canavarlar filminin senaristi Rowling, Dumbledore’un favori karakteri olduğunu söylerken, genç Albus Dumbledore seçmelerinin yönetmen David Yates, yapımcı David Heyman ve diğer herkesle beraber titizlikle yürüttüklerini açıkladı. Çekimleri bu yaz başlayacak Fantastik Canavarlar 2 ile beraber Eddie Redmayne, Katherine Waterstone, Alison Sudol, Dan Fogler, Zoe Kravitz ve Johnny Depp sete geri dönmeye hazırlanıyor.

BAFTA ödülleri sırasında konuşan Rowling şunları söyledi; “Kazanamasak bile aday bile olmak gerçekten harika ve son derece heyecanlıyım.”

Harry Potter evreni ile de konuşan Rowling sözlerine şöyle devam etti:

“Beklentinin çok büyük ve çıtanın çok yüksek olduğu bir şeye geri dönmeniz için tek sebebiniz anlatacak hikayelerinizin olmasıdır ve benim vardı, her şey harika oldu.”

Gelecek filmde Albus Dumbledore’un gençliğini oynayacak aktör hakkında konuşan Rowling; “Bütün serideki favori karakterim. Şu an işin ortasındayız diyebilirim,” şeklinde konuştu.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filmi Yapım Tasarımı dalında BAFTA ödülüne layık görülürken, ödül Stuart Craig, Anna Pinnock ve James Hambidge tarafından kabul edildi.

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir