Rupert Grint, Ron Weasley’nin Mutlu Bir Evlilik Sürdürebileceğine İnanmıyor

ron-hermione

En sevdiğimiz karakterlerin sonsuza dek mutlu yaşadıklarını düşünmek hepimizin hoşuna gider. Ama gerçekçi olmak gerekirse, birlikte olan her prens ve prensesin sonsuza dek birlikte kalmaları imkansız. Bu konuda, Harry Potter serisinden Ruper Grint’in karakteri Ron Weasley hakkında bazı kötü haberleri var.

Grint, Huffington Post Ron ve Hermione üzerine şu açıklamayı yaptı:

Ron’un şimdiye Hermione’yi boşamış olacağını düşünüyorum. İkisinin ilişkileri çok yürümezdi.

Bunun üzerine Harry Potter hayranları meşalelerini yakıp mızraklarını kapmadan önce, bunu söyleyenin J.K.Rowling değil Rupert Grint olduğunu hatırlatalım. Potterverse’ün Tanrı’sı hâlâ Rowling ve o, bir karakter veya çiftle ilgili bir şey söylemedikçe, diğer söylenenlerin hiçbir anlamı yok. Her ne kadar Rowling’in de vaktinde, Hermione ile Harry’nin; Hermione ve Ron’a göre daha doğru bir çift olacağını itiraf etmiş olsa da, bu son yorum tamamen Grint’ten geliyor.

Grint belli ki kültürel trendlerden ve Ron ile Hermione’nin ilişkisinin filmlerdeki yorumundan etkilenmiş. Filmlerde ikisinin ilişkisi kitaplardakinden çok daha şaşırtıcıydı. Rowling iki karakterin birlikte olmasını kitapların başından beri düşünmüş ve ipuçlarını hikayenin içerisine serpiştirmişti. Filmler de bu ipuçlarından yola çıkmıştı fakat Rupert Grint ve Emma Watson’ın performansları iki karakterin birbirine daha uyumsuz gözükmesine sebep olmuş olabilir: Ron’un bazen fazla ilgisiz ve nahoş davranışları ve Hermione’nin fazla nazik ve affedici olması gibi. O yüzden Grint’in, Ron ve Hermione’nin boşanmış veya ayrılmış olmasını düşünmesi mantıklı ama onun ne dediğinin pek bir önemi yok.

Dürüst olmak gerekirse, ayrılacak olsalar bile ayrılacak kişi Hermione olurdu. Hermione Ron’a fazla bile. Siz ne dersiniz?

38 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir