Tom Felton “The Flash” Kadrosuna Katılıyor

tom-felton-flash-season-3

Harry Potter serisinde Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton, The Flash’ın 3. sezonu itibarıyla dizi kadrosunda yer alacak.

TvLine’ın ulaştığı bilgiler doğrultusunda Tom Felton’un The Flash kadrosuna katıldığını ve Julian Dorn rolünü canlandıracağını öğrendik. Dizinin ocakta başlayacak olan 3. sezonunda Barry Allen’ın (nam-ı diğer Flash) “iyi adam” ününün altında daha karanlık bir şeyler yattığından şüphelenen CSI Central City Polis Departmanı memuru Julian Dorn normalde DC Comics’ten çıkan orijinal The Flash çizgi romanında yer alan karakterlerden biri değil. Hikaye çizgisindeki bu değişimi ve Flashpoint ile olan hikaye ayrılıklarını yorumlayan dizinin başrol oyuncusu Grant Gustin ise biraz da alayla “Kesinlikle bu işi (Flashpoint’ten bahsediyor) kendi tarzımızda yapıyoruz…Kendine özgü bir şey olacak.” diyor.

https://twitter.com/grantgust/status/744951601341702144

Draco Malfoy’a hayat veren İngiliz aktör Tom Felton’ı, Murder in the First, Full Circle, Labyrinth gibi televizyon dizilerinin ardından yeniden dizi sektöründe ve The Flash gibi büyük çaplı bir yapımda izleyebilmek için sabırsızlanıyoruz!

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir