Yeni Bir Harry Potter Oyunu Geliyor!

İspanyol minyatür oyun şirketi Knights Models yakın zamanda bir Harry Potter oyunuyla geliyor!

İlk Harry Potter kitabı Türkçe basıldığında büyük bir kısmımız çocuktuk ve nasıl bir maceraya atıldığımızın farkında değildik. Daha sonra filmi izledik. Heyecanımız giderek artarken elimize geçen her şeye razı olduk. Öyle ki rezalet bilgisayar oyunlarını bile zevkle oynadık. Ancak bu sefer büyüklerin ve küçüklerin zevkle oynayabileceği harika bir oyun geliyor!

Minyatür oyunları nedir bilmiyor olabilirsiniz. Bu tür oyunlarda genelde satın alınan şey oyunun karakterleri ve kartlarıdır. Oyunun oynanacağı ortam hazırlanarak kural kitapçığına bağlı kalınarak karakterler savaştırılır. Türkiye’de en meşhur minyatür oyunlarından bazıları X-Wing, Warhammer ve İnfinity. Bunlara aşinaysanız oyunun nasıl olacağını tahmin edebilirsiniz.

Knights Model geçtiğimiz aylarda Harry Potter karakterlerinin tek tek figürlerini yayınlayarak oyunun bu sonbaharda çıkacağını duyurmuştu. Figürler ortalama 35 mm boyutlarında olacak. Oyunun genel hatlarının nasıl olacağı şu an için belli değil ancak figürlerin detayları için ne kadar uğraştıklarına bakılırsa ortaya güzel bir iş çıkacak gibi görünüyor. Aşağıdaki fotolardan oyun içinde olacak figürlerden bazılarını görebilirsiniz.

Figürler bazı fuarlarda boy gösterdi bile. Aşağıda boyanmış hallerini sergilenirken görebilirsiniz.

Ne dersiniz, siz de bu oyunu çıktığı gibi kapanlardan mı olacaksınız?

4 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir