Kategoriler: Haberler

Daniel Radcliffe Tek Bir Sahne İçin Bütün Harry Potter Kariyerini Silip Attı!

Potter evreni hayran camiası olarak olası bir Harry Potter devam filminde kendisini görmeyi dört gözle beklerken Daniel Radcliffe Hogwarts‘taki bütün geçmişinden vazgeçebileceğini söyledi!

Daniel Radcliffe, The Guardian‘a verdiği röportajda oyunculuk kariyerindeki en gurur duyduğu anı açıkladı. Bizi yıkan kısım şu oldu ki bu an Hogwarts koridorlarında geçmiyor. Daniel Radcliffe

Eğer kariyerimdeki diğer bütün sahneleri çöpe atıp sadece bir sahneyi seçmem gerekseydi bu sahne kesinlikle Swiss Army Man (Çakı Gibi) filmindeki otobüs sahnesi olurdu. Oyunculuk kariyerimin en iyi 6 dakikasıydı.

diyerek bütün Harry Potter geçmişini çöpe atabileceğini söyledi.

Harry Potter‘ın sinemadaki ilk günlerinden beri göz bebeğimiz olan Daniel Radcliffe bizleri oldukça kırmış olsa da işte o bahsettiği filmin fragmanı:

Swiss Army Man‘in konusu ise kısaca şöyle:

Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank’ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank’ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.

Filmi beğenin ya da beğenmeyin ama bizce yakışmadı be Daniel, Büyü Dünyası’nın kalbini kırdın!

Deniz Dinç

1993 Eylül ayında Ankara'da doğdum. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim. Harry Potter ile birlikte giriş yaptığım fantastik edebiyat dünyasıyla yakından ilgiliyim. Özellikle Harry Potter dünyası hayatımda hep özel bir yerde olmuştur. Çevirmenlik yaparak Harry Potter haberlerinin yerli okurlarla buluşmasına katkıda bulunuyorum.

Yorumlara bak

  • E genc sonucta yeni film cektikce yeni filmdeki sahne gelir aklina yani diye umuyorum.Ama gercekten Yeni harru potter filminde oynamazsan ya da dumduz harry potter dan sıkildim dersen o zaman sen hic bu role layik olmamissindir, gozumuze girememissindir ,Allah da belani vericektir.

  • Harry Potter çekimleri sırasında "Hayatım boyunca unutamayacağım anlar" diyerek çekimlerin onda bıraktığı izleri anlatmak, ve ardından sadece 6 dakika için 8 tane filmin günlerce çekilmiş sahnelerini harcamak. Bence biz Potterkafalardan önce zamanında sette birlikte vakit geçirdiği insanlar gücenmiştir diye düşünüyorum.

  • Arkadaslar bence olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz. Adam 8 tane Harry Potter filminde oynadı artık alışmıştı o karaktere. Ona en gurur duyduğu anı sormuşlar, oynadığı rol çok farklı,kendisinin de o 6 dakikalık yerde zorlandığını ve bitirdiğinde yaptığı işi beğendiği için en gurur duyduğu an olarak seçtiğini düşünüyorum ben. Kendiside başka bir röportajında artık çocuk olmadığını sadece Harry Potter daki oyunculuğu ile tanınmak istemeyip kendini bu alanda sınamak istediğini söylemişti. Ayrıca kendisinin bir potterhead olduğunu düşünmüyorum arkadaşlık açısından çok güzel dostluklar kurmuş olabilir Harry Potter dayken ancak olayın iç yüzüne dahil olduğundan bize geldiği kadar etkileyici gelmiyor ona. Objektif olmaya çalışıyorum ben farklı düşünceler olabilir tabiki ☺

  • Adamın mesleği oyunculuk. Harry potter cılık değil ki. Bu yüzden oynadığı filmlerin fanatiği olmaması onun hayrına olur. Eminim kendisi de ona şöhreti kazandıranın "muhteşem" oyunculuğu değil, harry potter dünyasının popülerliği olduğunu biliyordur. Bu yüzden bir oyuncu olarak yaptığı işe profesyonel bir perspektiften bakıyor.

    Aslında bu habere, başlığı çok çarpıcı atıldığından tıkladım. Yoksa, kişisel olarak, harry potter filmlerinde oynamış hollywood yıldızlarının ne yaptığı pek umrumda değil. Bu arada genel olarak konuşuyorum. Yoksa haberle ilgili bir sıkıntım yok. Elinize sağlık.

    Yeri gelmişken harry potter gibi yola edebi olarak çıkmış bir eserin, film ve tiyatro gibi ayrı alanlarla bu kadar çok anılması, beni bu evrenin kalitesinin geleceği hakkında gerçekten kaygılandırıyor.

  • Adam harry potterı gerıde bırakıp basarılı bır oyuncu olarak anılmak ıstıyor al pacıno dıyınce aklınızda suratı belırıyor brad pıtt veya jonny deep denildiğinde direk suratlarını hatırlarsınız ama daniel radcliffe dendıgınde ınsanların cogu tanımıyor sonra harry potter deyınce hee evet dıyorlar adam harry potter olarak degılde danıel radclıffe olarak anılmak ıstıyor olay sadece bu

  • Benim için artık sıradan bir oyuncu.sadece danielsın harry potter değilsin. Ve hiç bir zaman olamıyacaksın.ama emma ve rupert farklı ?

  • Harry Potter karakterinden sonra Daniel'in bir türlü tutunamadığı, başarılı işlerde bulunamadığı çok açık. Çocukluğunda oynadığı karakterin üzerine yapışmadan oyunculuk kariyerinde yükselmek istemesi de çok normal.