Kategoriler: Haberler

Fantastik Canavarlar Beyaz Perde’den Önce Beyaz Kağıt’ta!

Doğa Büyücüsü Newt Scamander’in Fantastik Canavarları bulma macerasını beyaz perdede görmeyi beklerken bildik fantastik canavarları tekrar keşfetmek isterseniz sizin için süper bir haberimiz var.

Harry Potter filmlerinde gördüğümüz büyülü yaratıkların özel çizimlerini içeren resmi bir boyama kitabı Scholastic tarafından yayınlandı. Baykuşlar, ejderhalar, ev cinleri ve daha fazlasını bulabileceğiniz Harry Potter Coloring Book şu an Türkiye’de satılmıyor. Ama isterseniz Amazon üzerinden sipariş verebilirsiniz. %40 indirimle $15,99’dan $9,59’a düşen fiyatıyla Harry Potter hayranlarını bekliyor.

Şimdilik sadece Harry Potter filmlerinde görünen yaratıkların mevcut olduğu kitabın önümüzdeki aylarda Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi ile görücüye çıkacak olan yaratıklarıda içeren versiyonlarının da çıkmasını bekliyoruz.

Cem Bulut

1992 doğumluyum. İnşaat Mühendisi ve Sosyolog olmaya çalışıyorum. İlk film çıktığından beri Harry Potter serisi ile hayranlık tabanlı bir ilişki içerisindeyim. Fantastik ve Bilim-Kurgu sevdiklerim arasında öne çıkar. Çok okuyup çok izleyip çok dinlemeye çalışıyorum.

Yorumlara bak