Kategoriler: Haberler

Funko Pop! Yeni Harry Potter Figürlerini Satışa Sunuyor

Funko’nun Harry Potter POP! aksiyon figürlerinin üçüncü dalgası, gelen ilk resimlere bakılırsa, Harry ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmine odaklanacak gibi görünüyor.

Henüz satış tarihleri belli olmasa da, yeni çıkacak olan Funko figürleri Bellatrix Lestrange, elinde kehanetle Harry, Dolores Umbridge, Lucius Malfoy, George Weasley, Deli-Göz Moody ve Minerva McGonagall olacak.

Figürler henüz satışa sunulmadı ancak bu arada isteyenler Newt Scamander, Tina ve Queenie Goldstein, Jacob Kowalski, Percival Graves, Seraphina Picquery ve Burnuk gibi karakterlerin yer aldığı Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar Funko figürlerinin ön siparişini verebilirler. Peki siz Funko’nun bu harika figürlerinden hangisini alacaksınız? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cansu Kayalar

1989 doğumlu, evli, bir çocuk annesiyim. Fantastik edebiyatla erken yaşta tanışan şanslı çocuklardandım. Bende apayrı yeri olan, bir çocuk olarak istediğim zaman kaçıp saklanabileceğim büyülü dünyayla yaklaşık on yedi sene önce tanıştım. İşin harika tarafı ise o dünyanın, onca zaman sonra, bir yetişkin olarak kaçıp saklanmak istediğinizde sizi hala sarıp sarmalaması. Şimdi Fantastik Canavarlar ile -başta kızım olmak üzere- gelecek nesillere bu dünyayı tanıtmak istiyorum.

Yorumlara bak

  • Keşke çikolatalı kurbağa kartları olsa. Sadece kartlar da olur sorun değil :) ama o kartları bulmak için bir sürü çikolata almak da çok eğlenceli olurdu :)

  • Keşke çikolatalı kurbağa kartları olsa. Sadece kartlar da olur :) ama o kartları bulmak için bir sürü çikolata almak eğlenceli olurdu.