Daniel Radcliffe Harry Potter Serisine Sesiyle Geri Döndü

Daniel Radcliffe Harry Potter at Home

Harry Potter at Home harika bir projeyle hayatımıza etki edecek! Proje kapsamında ünlü isimler Felsefe Taşı kitabını okuyacaklar. Ücretsiz olarak sunulan projede Daniel Radcliffe de bulunuyor.

J.K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter serisi karantina günlerine destek adına yeni bir projeyle karşımızda. Harry Potter at Home adı verilen bu proje kapsamında serinin ilk kitabı olan Harry Potter ve Felsefe Taşı birçok ünlü tarafından seslendirilecek ve ücretsiz olarak okurlara sunulacak. Daniel Radcliffe, daha önce Harry Potter’ı bir kez daha canlandırma gibi bir düşüncesinin olmadığını söylediği halde bu projede yer alacak.

Wizarding World’ün sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla birlikte dünya çapında Harry Potter hayranları, evlerinin güvenliğinden Harry Potter at Home projesinin tadını çıkarabilecek.

harry potter at home etkinlik

Harry Potter ve Felsefe Taşı Ünlüler Tarafından Seslendirilmeye Başlandı

Yapılan duyuruya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kısaca Fantastik Canavarlar film serisindeki başrol Eddie Redmayne’dan David Beckham’a kadar birçok ünlü, hayranların zevk alması için Felsefe Taşı’ndan bir bölüm okuyacak. Projenin daha fazla ön plana çıkması adına da ilk bölüm bizzat Sağ Kalan Çocuk’u (The Boy Who Lived) canlandıran Daniel Radcliffe tarafından okundu. Oyuncunun ilk bölümü okuduğu videoya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İkinci bölüm olan Yok Olan Cam (The Vanishing Glass) ise Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyununda Hermione Granger’a hayat veren Noma Dumezweni tarafından okundu. Dumezweni’nin bölümün dinlemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Noma Dumezweni

Şimdilik açıklanan isimler arasında Radcliffe dışında Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim ve Eddie Redmayne bulunuyor. Ancak yine sosyal medyadan yapılan açıklamayla diğer bölümleri okumak için çok yakında yepyeni ünlü yüzler tanıtılacağı söylendi.

Bölümler Wizarding World sitesi ile eş zamanlı olarak Spotify’daki yerini de alıyor.

Duyuru yapılan at Home projesiyle hayranlar Hogwarts’a biraz daha yakın olabilecekler. Böylece evlerinin güvenliğinde ve sağlıklı olmalarının yanında zamanlarını daha eğlenceli geçirecekler.

harry potter at home logo

Serinin yazarı J.K. Rowling geçen günlerde Hogwarts Savaşı’nın yıl dönümü dolayısıyla da evsizler ve ihtiyaç sahipleri adına 1 milyon sterlin bağış yapmıştı.

Yayınlanan bu projeyi sizler nasıl buldunuz? Hazır herkes evde bazı kitaplarını tekrar okumayı düşünüyorken böyle bir projede, ünlü isimlerce yapılan seslendirmeleri dinlemek güzel olur mu? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!

* * *

* Çok Konuşulacak Bir Teori: Hogwarts Savaşı’nın Gerçek Kahramanı Aslında Kim?

1 Yorum

Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir